Радо Шишарката в „Горещо“: децата са заченати на моята чалга!


ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ: РАДО ШИШАРКАТА

Тази събота, 6 юни 2009 година от 22:30 часа телевизионният таблоид „Горещо” продължава своя специален проект с изпълнителя на „класиките в жанра” – „Шопската салата” и „Тигре, тигре” Радо Шишарката, според когото дори има медицинско обяснение за широкото влияние на чалга-културата у нас.

Той вярва, че двадесетгодишните в момента изповядват тази музика, защото са заченати на нея и още в утробата са слушали непрекъснато хитовете на фолк динозаврите.

Радо Шишарката не смята, че интересът на феновете към тях е намалял – по-скоро музикалните продуценти са заложили на изпълнители с друга визия и на бързи хитове и това рано или късно ще им изиграе лоша шега, защото след време няма да има ретро изпълнители и златни хитове като тези от 90-те години.

Много от песните на Радо Шишарката се помнят и до днес и все още се слушат: „Винаги има песни, които не успявам да изпея за едно участие, но няма ретро парти без „Шопската салата”, „Тигре, тигре” и „Бели птици и куршуми”.

Текстовете на песните на Радо Шишарката са повлияни от събитията около групировките и босовете по онова време, а той не крие симпатиите си към тези хора.

Изпълнителят на „Тигре, тигре” прави неочаквани признания за някои свои по-възрастни фенки – жени над седемдесетте, които много го харесват и въпреки напредналата си възраст го преследват.

Последната си такава фенка Радо Шишарката среща в… интернет. Възрастната дама е от Абхазия и двамата се запознават, докато играят табла в мрежата.

„Колкото повече остаряваш, толкова повече ти се живее!” – обяснява Радо Шишарката и разказва друг случай със своя 80-годишна фенка от Шотландия, чийто съпруг обаче се намесва и „разваля връзката”.

На какво се дължат свръхестествените способности на Радо Шишарката и ще влезе ли той в парламента? Правят ли седемдесетгодишните баби секс и защо българските пенсионери ги пращат на море?

„Горещо”, събота, 6 юни 2009г., 22:30 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

 
По темата: