Рафи от X Factor заминава за Англия?

Рафи от X Factor: Голямата ми мечта е да пея на Уембли

Репортерът на Music Space TV Jeason Brad Lewis издебна Рафи Бохосян зад кулисите на X Factor, в неговия малък „бизнес център“, за да му зададе няколко лични въпроса и да научи за какво мечтае младият изпълнител.

„Най-голямата ми мечта е да пея пред хиляди хора на някой огромен стадион като Уембли. Искам да бъда един от големите световни изпълнители“, споделя Рафи, който все още е ученик в 12 клас.

Той разкри, че желае да продължи своето образование извън България. „Желанието ми е да следвам бизнес, маркетинг или мениджмънт в Англия, защото обучението в чужбина е на много по-високо ниво. Има опция и за България, но това е втори вариант“, признава Рафи.

Припомняме, че друг финалист в X Factor също ще „бие камшика“ на България, образно казано. В скорошно интервю Богомил декларира твърдото си намерение да се образова в чужбина, поради по-високото качество.

. „Мисля, че извън България ще имам повече възможности за развитие. Там хората са по-отворени и биха ми дали повече и по-добри професионални съвети. Мисля за музикална кариера в чужбина, но смятам, че трябва да имам и друга работа, защото само с музика няма да стане“, заявява изпълнителят пред „Мюзик спейс“.

Или с други думи, за съжаление някои пращат есемеси, дават си парите, а накрая техните любимци напускат страната.

 
По темата: