Рафи с успешен актьорски дебют в „Етажна собственост“

Рафи пуска мустак в „Етажна собственост”

Рафи Бохосян влиза в сериала „Етажна собственост” този четвъртък по Нова телевизия. Победителят от X factor призна в края на миналата година, че една от мечтите му е да се снима в комедиен сериал. Още тогава водещата Гала направи изненада на талантливия бургазлия и го свърза с продуцента на „Етажна собственост” Краси Ванков, който обеща Рафи да получи роля във втория сезон на сериала. Ето, че това вече е факт и на 26 април Рафи ще се развихри като актьор.

Историята в епизода се завърта около домоуправителя Величко (Явор Гигов), който като чистокръвен хипохондрик си втълпява, че е болен от смъртоносна болест. Величко е толкова убедителен, че всички съседи от блока започват да му вярват и да го избягват. Всеки един от съседите е готов да му обърне гръб, включително майка му и жена му Мими. И точно тогава се появява героят на Рафи, който му подава ръка. Двамата изглеждат почти като двойници на екрана, Рафи дори има и мустаци като на Величко.

От екипа на сериала издадоха, че ролята на певеца е свързана с много впечатляваща негова изява, но той не играе себе си. Снимките на сцените с него са били в известен столичен клуб, където по сценарий са събрани всички съседи от блока. Много ефекти съпътстват сцените с Рафи, а накрая дори има и един вълнуващ дует между Рафи и домоуправителя Величко, които изцяло се раздават на сцената за радост на зрителите.

Рафи и актьорът Явор Гигов били много добър тандем пред камера. Двамата се сприятелили на снимките и оттогава са забелязвани вече няколко пъти да обикалят столични клубове в обща компания, за радост на фенките.

Снимките на епизода с Рафи протекли изключително забавно и целият екип бил впечатлен от дисциплината и професионализма на бургазлията. Въпреки че никога не се е снимал във филм, той се справил отлично с ролята си. Можем да се убедим в това и сами в следващия епизод на „Етажна собственост” този четвъртък от 21ч. по Нова телевизия!

Гледай видео анонс за епизода онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн