Камелия тегли щастливците, които отиват на екскурзия с „Версай“


С „Версай” до Версайския дворец

Една от най-коментираните фолк изпълнителки напоследък – Камелия, бе предизвикана от домакините на луксозния столичен фолк клуб за нова авантюра, по време на участието й късно снощи.

„Голямата уста” на VIP Brother 3 прие рицарски подхвърлената ръкавица, да изтегли имената на щастливците за романтичен уикенд за двама във Франция и Версайския дворец.

Домакините организират кралското пътешествие за най-големите си фенове, а имената им ще станат известни в края на месеца – 27 юни след полунощ. Всеки желаещ да стане част от това романтичнот пътуване трябва да попълни имената си във месечния флаер с програмата на клуба и да го остави при посещението си на входа.

Флаерите може да намерите освен във фолк клуб „Версай” и в някои луксозни столични хотела, студиа за красота и ресторанти.

Самата Камелия пожела голям успех на един от най-честите гости – Гонзо, а всички присъстващи не сваляха очи от сексапилната фолк фурия и не спираха да поръчват поздрави за доброто си настроение.

Освен с хитовите си песни, сред които и новото и парче „Черна кръв”, този път Камелия изненада гостите и с елегнатния си тоалет, който за пръв път от доста време не изкарваше на показ забележителните й форми. Преди да си тръгне от двореца на удоволствието, тя пожела късмет на всички участници в играта за екскурзията и ги дари с очарователната си и секси усмивка.

В неделя – 07.06.09 пред микрофона във „Версай” ще извие глас Соня Немска, която преди броени дни се превъплъти в холивудския секссимвол „Мерилин Монро” като изненада за ВИП рожденик, а в четвъртък – 11 юни гост в клуба ще бъде изпълнител № 1 на любовни песни – Тони Стораро.

За да сте в епицентъра на незабравимите летни горещи купони, предварително осигурете присъствието си на телефон: 0897 751 666.

Снимка: Димитър Калиновски

 
По темата: ,