Рали-крос, мотокрос, BMX и скейтборд от Extreme Sport Channel

Extreme Sports Channel – септември 2013

IFMXF 2012
От 2 до 5 септември, двойни епизоди, 18:00

Събитието „Нощта на скоковете“ на IFMXF имаше няколко страни домакини през динамичния и френетичен сезон на 2012 г., включително Италия, Германия, Швейцария и Латвия.

Триковете стават все по-забележителни и конкуренцията – още по-жестока, защото битката за световната купа започва. Но кой ще стигне до подиума и ще си тръгне с шампионската титла в края на сезона?

Гледайте Extreme Sport Channel през септември за целия екшън от рева на двигателите в IFMXF.

X Games Barcelona 2013
От 9 септември, всеки делничен ден, 17:05 и 21:40

„X Games“ е най-голямото и основно събитие за екстремни спортове в света, събирайки най-добрите рали-крос, мотокрос, BMX и скейтборд атлети от цялата планета.

ЕSPN решава да глобализира състезанието „Х Games“ и да добави нови територии към настоящите три – Лос Анджелис, Аспен и Тин. След наддаване, който включва участието на над 50 града в целия цвят, ESPN официално обяви през май 2012 г., че Барселона, както и Фос до Игуасу и Мюнхен са градовете, избрани да работят с ESPN през следващите три години за организацията на три нови събития. Всяко „X Games“ състезание има свой индивидуален характер, който го отличава от останалите, включително въвеждането на нови спортни и културни елементи от различните градове.

Simple Session 2013
20 и 27 септември, петък, 18:00 и 20:45

„Simple Session“ е празник на всичко удивително, свързано с BMX и скейтбординга. Сега в своята 13-та година като едно от най-популярните и обсъждани събития в BMX и скейт календара, „Simple Session“ се издига от органичните корени на скромен местен скейт парк.

По време на събитието в Талин, Естония, ще видите как световните шампиони от „X Games“ се изправят срещу най-добрите в света улични райдъри в един уикенд, изпълнен с невероятен и напрегнат екшън.

Присъединете се към Extreme Sports Channel , за да станете свидетели на цялото величие, новаторски трикове и заразителна енергия от „Simple Session“ 2013.

 
По темата: ,