Рангел предава кметския пост на Йордан – „Столичани в повече“

Още по-черни дни за Рангел Чеканов – в сряда вечер в „Столичани в повече” по bTV

Въпреки продължаващите опити на Славка и Йордан да прекратят връзката на сина им със съседката, Андрей няма ни най-малко намерение да се върне в Австралия и да се откаже от любовта си.

Младият фотограф сериозно се е заел с търсенето на работа. Усилията му да зарадва Мария с билети за дългоочакван концерт се увенчават с успех, но двамата влюбени разбират, че са жертва на подъл номер. Кой и защо го е скроил, зрителите ще видят в следващия епизод на „Столичани в повече” – в сряда, 12 октомври, от 21:00 часа по bTV.

Рангел все още таи някакви надежди да изплува от дъното, които обаче бързо ще бъдат попарени. Настроението му още повече ще се вгорчи, защото е време да предаде кметския пост на Йордан. И докато семейство Лютови се радва на новия кабинет в общината, Рангел сериозно обмисля крайни мерки за изход от ситуацията, които включват огнестрелно оръжие….

След като за пореден път се сблъсква с гнева на баща си, Радко е решен възможно най-бързо да забогатее от намерената статуя. Той предприема собствено „проучване на пазара”, но веднага е заловен от Спас. Ще се окаже ли достатъчно ценна статуята, какви са новите тайни прякори на двамата „съдружници по неволя” и какъв разговор по женски ще проведат Мария и баба Марийка, ще стане ясно в следващия епизод на „Столичани в повече” – в сряда, от 21:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн.