„Ранго“ и „Любовта е опиат“ – премиери по Нова ТВ, видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 21 и 22 декември 2013 г., събота и неделя

21 декември, събота, 20.00 часа
Ранго (Rango)
2011 / САЩ
Режисьор: Гор Вербински
Жанр: Анимационна комедия

Гледай видео анонс онлайн

Ранго е хамелеон, който живее в терариум и често си мечтае да бъде безразсъден авантюрист. Неочаквано влечугото се оказва в малък град в Дивия Запад, населен от всевъзможни странни персонажи, извадени сякаш от стар уестърн. Героят на невероятно комичния, но смел Ранго е вдъхновен от филма на Тери Гилиъм „Страх и омраза в Лас Вегас” по романа на Хънтър С. Томпсън.

21 декември, събота, 23.10 часа
Любовта е опиат (Love and other drugs)
2010 / САЩ
Режисьор: Едуард Зуик
В ролите: Джейк Джиленхол, Ан Хатауей, Джуди Гриър, Оливър Плат, Гейбриъл Махт и др.
Жанр: Романтична комедия

Гледай видео анонс онлайн

Базиран на мемоарите на Джейми Брейди, филмът на режисьора Едуард Зуик – „Любовта е опиат” разкрива романтичната история между Маги (Ан Хатауей) – привлекателна и свободомислеща жена и Джейми (Джейк Джиленхол) – непоправим чаровник и талантлив мениджър. Изненадващо и за двамата съдбата ги поставя пред едно от най-силните житейски предизвикателства – любовта.

22 декември, неделя, 14.00 часа
Търсенето на Дядо Коледа и Лапичка (THE SEARCH FOR SANTA PAWS)
2010 / Канада
Режисьор: Робърт Винс
В ролите: Рийз Алекзандър, Крис Копола, Кейтлин Майер, Медисън Пети и др.
Жанр: Семеен

Гледай видео анонс онлайн

Дядо Коледа си има нов помощник. Той е бял, пухкав, с четири лапички и е приятелски настроен към всички, които с надежда очакват подаръците на белобрадия старец.

Дядо Коледа получава амнезия и се загубва в Ню Йорк, а Лапичка заедно със своите приятели се втурва в лудо приключение, за да го намери и да спаси Коледа. Този затрогващ семеен филм е разказ за силата и духа на Коледа.

22 декември, неделя, 20.00 часа
Шоколад (Chocolate)
2000 / САЩ
Режисьор: Ласе Халстрьом
В ролите: Жулиет Бинош, Джони Деп, Джуди Денч, Алфред Молина, Лена Олин, Кери-Ан Мос, Питър Стормеър и др.
Жанр: Романтика

Гледай видео анонс онлайн

През 1959 г., Виан (Жулиет Бинош) се премества заедно с дъщеря си в малко френско селце, където решава да отвори малка сладкарница. Събитието обаче съвпада с Великите пости като изкушението на шоколадовите изделия поставя на изпитание изключително религиозното местно население. Разрушаването на местния здрав морал е предизвикателство за кмета, който решава да намери начин да изгони проводниците на “вредното” влияние. Точно по това време се появява красивият Рукс (Джони Деп), който се опитва да защити Виан. Двамата организират “Фестивал на шоколада” и окончателно разбиват местните предразсъдъци.