Рап и рок в едно! Криско и Конкурент – „На кой му дреме“ (+видео)


Нецензурераната версия на съвместното парче на рок-група „Конкурент” и Криско ексклузивно ще бъде представена по Нова ТВ в предаването „Часът на Милен Цветков” в рубриката „Часът на специалиста” на 4 май 2011 г.!

Рок-група  „КОНКУРЕНТ”  завършват записите на своя  нов 8-ми студиен албум. Като пилотен сингъл те стартират  с песента ,,НА КОЙ МУ ДРЕМЕ”, един съвместен проект със скандалния  КРИСКО.

Хапливият  език на текста, твърдият саунд на песента, както и провокативното държание на музикантите в клипа са запазена марка за Емо Анчев и компания – изпълнителите, които подгряваха легендарните „AC/DC” пред 60 хилядната публика на Стадион „Васил Левски” миналата година.

Красивата мацка във видеото е избрана след малко нетрадиционен кастинг. Докато групата свири в столичен клуб, момичетата изявили желание да вземат участие в клипа, е трябвало да танцуват.

Спечелила е най-разкрепостената от тях, която в стремежа си да впечатли групата направила импровизиран стрийптиз, за техен късмет била и от търсения типаж –   руса и порочна!

Клипът е имиджов, в него не се разказват истории,  а е наблегнато на диалога между изпълнителите. Текстът на парчето е много провокативен. Разказва се за милата ни родна действителност – за „Златките“, чиято цел в живота е да докопат поредния „чичко-паричко“, а „девизът им е „свирки” за пари, а не за спорт“! Режисьор на видеото е талантливият Боян Карамфилов.

Промоцията на новото видео на песента ,,НА КОЙ МУ ДРЕМЕ”, ще се състои на 04. 05. 2011 г. в клуб „JOKER`S” (подлеза на НДК, под Моста на влюбените) от 19:30 часа.

Официалната и нецензурирана версия на видеото може да се изтегли на адрес: http://konkurentrockband.com/zamediite