Рапъри услужват на рокаджии в Революция Z

Неочаквани услуги и примирие между врагове – в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV

В следващия епизод на „Революция Z – в четвъртък от 20:00 часа, зрителите на bTV ще разберат кой в действителност е натопил Ани пред социалните. Това разкритие ще затопли отношенията между Тино и Боби, но докъде ли ще доведе в крайна сметка?

Цеков ще изуми отново учители и ученици с неподозирано за темперамента си поведение. Другата изненада в училището ще бъде пикантна публикация в списание, чиито автор е учителката по литература – Димитрова. Материалът ще получи полюсни оценки от преподаватели  и ученици , но кой ще се разпознае в изящно подредените думи, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z по bTV.

В семейството на Тино отношенията между Мария и Пешо ескалират до крайност. След доста непремерени реплики от негова страна се стига до изнасянето на неприятния гост. Дали обаче чичо Пешо ще остави нещата – ще се опита ли да отмъсти на гримьорката или той ще падне жертва на характера си?

Ани и Тино ще предизвикат музикална ревност във Фипо. Изкуството ще се окаже силен обединяващ фактор, който може да събере приятелите. Неочаквано, обаче, рапърите ще направят услуга на рокаджиите, а в комбинация и с едно разкритие от страна на Боби,  формацията на групичките тотално ще се промени.

Междувременно Боби полага усилия, за да спре наркотиците. На сбирка с други зависими, той ще срещне човек, който не е очаквал да види точно на това място. Но дали странно породилото се приятелство ще помогне или ще навреди – зрителите ще разберат в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: