Ръсел Кроу в „Мрежа от лъжи“ по bTV – премиера, видео

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 5 – 11 август 2013 г.

ВТОРНИК, 6 август
22:30 ЧАСА
След дъжда
Оригинално заглавие: After the Rain (Австралия, 2003 г.)
Жанр: Драма, Трилър
Режисьор: Марк Лампел
В ролите: Паулина Поризкова, Робърт Тейлър, Рупърт Кокс, Александра Дейвис, Джоун Лорд

Алекс е истински талантлив журналист, но без никаква реална перспектива, а сега получава задача да прикрие убийството на човек от програма за защита на свидетелите. Разследващият полицай по случая се оказва Джак, братът на Алекс, който тъкмо се е завърнал след три години престой в Хонг Конг. Сега Алекс е поставен пред избора да се бори за кариерата си, или да направи правилното нещо.

ПЕТЪК, 9 август
22:30 ЧАСА
Последен шанс
Оригинално заглавие: Desperate Measures (САЩ, 1998 г.)
Жанр: Криминален, Трилър
Режисьор: Барбет Шрьодер
В ролите: Марша Грей Хардън, Анди Гарсия, Майкъл Кийтън, Брайън Кокс, Ерик Кинг и др.

Гледай видео анонс онлайн

Анди Гарсия и Майкъл Кийтън играят главните роли в тази завладяваща драма за един баща, който стига до крайности, за да спаси тежко болния си син. Франк Конър (Гарсия) е полицай от Сан Франциско, който живее, за да отстоява законите, но е принуден да предприеме отчаяни мерки, за да намери донор на костен мозък за сина си. Питър МакКейб (Кийтън) има идеална ДНК-съвместимост с момчето. Той също е склонен към самоубийство, но донякъде харизматичен социопат, окйто излежава доживотна присъда. Когато МакКейб избягва от затвора, по пътя към болницата за трансплантации той оставя след себе си няколко ранени и убити, а болницата се превръща в кърваво бойно поле. В тази изтощителна игра на котка и мишка Конър установява, че той и МакКейб си приличат много повече, отколкото си е представял, а оцеляването на МакКейб е единствената надежда за болното момче…

НЕДЕЛЯ, 11 август
09:00 ЧАСА
Лигата на справедливостта: Филмът
Оригинално заглавие: Justice League: The New Frontier (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Анимация
Режисьор: Дейв Бълок
В ролите: Дейвид Бореназ, Мигел Ферер, Нийл Патрик Харис, Луси Лоулес, Кайл Маклоклан

Гледай видео анонс онлайн

Действието се развива през 50-те години, когато едно напълно на новото поколение от супергерои се налага да обедини силите си с група ветерани и с враждебното правителство на САЩ, защото Земята този път е в сериозна заплаха.

20:00 ЧАСА
Мрежа от лъжи
Оригинално заглавие: Body of Lies (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Екшън
Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Майкъл Гастон, Али Сулиман, Марк Стронг, Ръсел Кроу, Леонардо Ди Каприо

Гледай видео анонс онлайн

Две от най-големите звезди на американското кино застават заедно на екран тази седмица. Каква история се крие зад звездния дует?

Режисьорът на култовите ленти „Пришълецът“, „Ханибал“, „Гладиатор“ и „Американски гангстер“ Ридли Скот, събира звезден екранен екип за най-новия си проект. Леонардо ДиКаприо и Ръсел Кроу ще застанат един до друг в шпионския екшън „Мрежа от лъжи“.
Първото ново предложение тази седмица, ще потопи зрителите в мрачния свят на специалните разследващи служби, в който не бомбите, а информацията е най-силното оръжие.

Звездата от „Титаник“ Леонардо Ди Каприо влиза в ролята на служител от ЦРУ, които създава дързък план за залавяне на арабски терористичен лидер. Шефът му Ед Хофман, в ролята Ръсел Кроу, е зловещ стратег от тайните служби, готов да защити националната сигурност с цената на всичко.

Филмът „Мрежа от лъжи“ отправя поглед към ежедневието на оперативните работници – хората от невидимото бойно поле на международния шпионаж.