Рачков се връща в спомените си – „Запазено за мъже“ по PRO.BG

Галка гост на Диана Алексиева в „Запазено за жени”, Димитър Рачков при Елена Кръстева в „Запазено на мъже” този уикенд по PRO.BG

Как може да върнете стока с изтекъл срок на годност, какви са правата ви, купувайки стока с гаранция и какво трябва да направите, ако скъпият ви панталон се свие след първата пералня – това и още много други неща ще научите от разговора на Диана Алексиева с Богомил Николов – изпълнителен директор на Асоциация на потребителите.

Освен това в студиото на „Запазено за жени” тази събота ще гостува и Галя, която за първи път ще разкаже каква е била в тийнейджърските си години, как е дошла в София и кога се е запознала с Миро. Събота, 29 май, в 11.00 по PRO.BGГаля и личният й фотоархив.

Основна тема в предаването „Запазено за мъже” в неделя ще бъде една новина от последните дни.

Според проучване на университета в Северна Каролина месец след началото на сериозна връзка хората надебеляват. Странен феномен, имайки предвид факта, че всеки иска половинката му да изглежда добре.

От друга страна при сериозните връзки бариерите падат по-рано и хората не се притесняват да бъдат истински. Така се появява и въпросът как мъжете изглеждат по-добре – с плочки или с шкембе. Гости по темата в студиото на Елена Кръстева ще бъдат Павел Чернев и Никола Генов.

Специален гост ще бъде и Димитър Рачков, който ще разкрие какво се случва с него в личен и професионален план, както и ще се отдаде на спомени, които до този момент не е разкривал пред никого.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG