Райна е победител във VIP dance – виж много, много снимки!

Райна танцува най-добре от звездите – виж снимки от паметния VIP dance финал!

Е, победителят в първия сезон на “Vip dance” вече е ясен! Това е отборът на Райна и Фахрадин, които спечелиха над 58 процента от зрителския вот и които вече гордо държат почетната купа в ръцете си. В изключително оспорвания финал, отборът на Райна и Фери смаза конкуренцията и триумфира съвсем заслужено след повече от трите месеца неуморен труд в залата.

img_0033.jpg img_0043.jpg

Финалът се проведе в няколко части, в края на всяка от които отпадаше по един отбор-финалист. В първия кръг отпаднаха отборът на Тереза Маринова и Йордан Йовчев, а във втория – отборът на Крум Сираков и Симона Пейчева.

img_0008.jpg img_0003.jpg

Така на самия финал се оказаха най-достойните два отбора – този на Райна и Фери, и техните достойни конкуренти Мария Силвестър и Боби Турбото. В първия кръг Райна и Фахрадин танцуваха върху песента “Притури се планината” в изпълнение на Стефка Съботинова, която излезе на сцената в тяхна подкрепа.

img_0009.jpg img_0013.jpg

Във втория кръг отборът изтанцува един от най-запомнящите се танци от участието им във “VIP dance”, а именно огненото пасо добле.

img_0014.jpg img_0015.jpg

Във финалната част от шоуто всеки един от двата отбора трябваше да представи собствена хореография върху една и съща песен – “Don’t stop me now” на Queen.

img_0018.jpg

Облечени в костюми на пилоти и стюардеси, Райна, Фери, Сашка и Светлин буквално взривиха публиката и телевизионните зрители, която съвсем заслужено им отредиха титлата “Любимите танцьори на България”.

img_0019.jpg

img_0025.jpg

img_0028.jpg

YOU ARE THE CHAMPIONS !!! :)

img_0035.jpg img_0036.jpg

img_0037.jpg img_0047.jpg


Инфо и снимки: Planeta.TV

 
По темата: