Райна е щастлива и без любов

Райна: “Щастието може да бъде открито в толкова много неща!”

В неделя специален гост в “Супершоуто на Румънеца и Енчев” бе чаровната Райна. В предпоследното издание на Супершоуто за този сезон певицата представи най-новата си песен “Кажи й, че съм ти сестра”, както и ремикс към станалата вече хит песен “Мирно”. Райна разказа подробно как се е стигнало до идеята за ремикса на песента.

“Един ден получих съобщение във Фейсбук, в което едно момче ми беше изпратило неговата импровизация върху моята песен, на мен ми хареса и…така. Ако трябва да съм честна, с него се запознахме преди малко, преди снимките за Супершоуто”. Певицата изпълни акапелно и част от вечната народна песен “Йовано, Йованке”, с която обра овациите на публиката.

“Имам много фалшиви профили във Facebook”, сподели певицата пред двамата шоумени. “И не само там“, допълни я Румънеца, който се оказа че дълго време си е писал с фалшива “Райна”, с абсолютното убеждение, че това е певицата. “Нямам мъж, на когото да готвя – в момента съм в сесия и цялото ми внимание е насочено към предстоящите изпити”.

На въпроса дали се чувства щастлива, след като няма човек до себе си, Райна сподели: “Щастлива съм, да! Щастието не е само в любовта, то може да бъде открито в толкова много други неща!”.

Виж видео с участието на Райна в Супершоуто на Румънеца и Енчев.

Може би Райна заменя топлите прегръдки с чести тв изяви. Звездата останала много разочарована от поведението на екс ватмана Евгени Минчев в шоуто „Черешката на тортата“.

Бившият ватман, който си е въобразил, че е светска персона оцени кулинарните й умения с 0 точки, след което бойкотира предаването в типичния си стил.

Фолк певицата си обяснява реакцията му с факта, че обича да е в центъра на вниманието и когато то бъде изместено в друга посока, хора с характери като неговия действат по този начин.

Райна признава пред „Нов фолк“, че поведението му не я изненадало и го е очаквала в един или друг момент. На това се дължи според нея и скандалът, който Евгени създаде и с продуцентите на предаването: защото в последния момент разбрал, че „Черешката на тортата“ има състезателен характер.

„Не беше честно спрямо мен – не може да ме оцени с нула точки при положение, че дори не е опитал нищо, и аз да съм жертва от това, че се е изпокарал с другите“, ядосва се Райна. Тя определя постъпката му като много неинтелигентна.

„Каквото си мислех за него преди, си остана същото и до финала. Но въпреки всичко, аз имах добро отношение към него. Имал е трудно детство, което в някаква степен повлиява на сегашния му живот“, сигурна е Райна.

Използвано е инфо на Planeta.TV и BLife.bg

 
По темата: