Райна и Фънки посрещат гости вкъщи – „Черешката на тортата“

Артисти, спортисти и политици в “Черешката на тортата” – летния „десерт” на Нова ТВ!

Нова ТВ е готова да посрещне най-цветното и вкусно лято с букет от колоритни личности, които от 6 юни в “Черешката на тортата” ще забъркват коктейл от забавления и кулинарни умения.

Артисти, спортисти, любимци от екрана и дори политици ще демонстрират повече от един талант в името на шоуто.

Сред първите престрашили се да домакинстват в тв ефира са Иван Лечев, Димитър Ковачев – Фънки, Вики от “Мастило”, Свилен от “Остава”, Райна, Графа, Божана Филипова, Маги Желязкова, Дим Дуков, Евгени Минчев, Сашка Васева, Цветелин Кънчев, Георги Мамалев

Райна:

Всеки ден – от понеделник до петък, от 20:00 ч., по един от тях ще приема в дома си четирима други също известни и забавни персони.

В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен носителят на почетния плакет „Перфектният домакин” … Според правилата на играта, той – перфектният, ще трябва да защити не само качествата си на кулинар, но и умението да забавлява, да бъде интересен и провокативен за гостите си, да бъде различен и нестандартен.

До знаменитостите през цялото време в ефира на „Черешката” ще има едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултантът…