Райна и Лео повеждат мисия „Мозъци“ в Биг Брадър

В сряда вечер от 20:00 часа по Нова ТВ предстоят вторите Номинации в Big Brother All Stars 2013

Номинациите от изповедалнята се излъчват пред останалите звезди в Къщата

Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ ще се проведат вторите по ред Номинации за Big Brother All Stars 2013. След бурна седмица, в която някои от Съквартирантите стигнаха до прага на търпението в психологическия трилър, разиграл се в Къщата, днес те ще заявят гласно своите предложения кой да напусне възможно по-скоро шоуто. Номинациите, които звездите ще предложат тази вечер, ще бъдат гледани както от зрителите, така и от останалите Съквартиранти. Ще доведат ли откровенията до нови конфликти? Как ще понесат Съквартирантите истината за себе си? – предстои да видите тази вечер по Нова ТВ.

Довечера Съквартирантите ще попаднат в истинска главоблъсканица в седмичната Номинационна игра, наречена „Мозъци“. Те ще бъдат разделени на два отбора с капитани – Лео и Райна. В задачата звездите ще трябва да отговорят на четиринадесет въпроса за живота в Къщата, като някои от тях ще се окажат затрудняващи даже и за най-вещите и информирани Съквартиранти.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат депутатката Таня Буруджиева, журналистката Соня Колтуклиева, психоложката Ани Владимирова и бившата Мис България Таня Карабелова.

Кои ще бъдат номинирани след бурните събития в Къщата и в чия полза ще завърши Номинационната игра, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа в Big Brother All Stars по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: