Райна, обичаш ли още Коцето? – скоро при Иван & Андрей

Предстоящо в „Шоуто на Иван и Андрей“:

На 2 май ( понеделник) на живо ще се излъчи извънредно предаване на „Шоуто на Иван & Андрей” в памет на Иван Славков. Заедно с едни от най-добрите му приятели Сашо Диков, Агент Тенев и Слави Бинев ще си спомним за Батето. В студиото на вечерното шоу ще гостува и певицата с буйна македонска кръв – Райна. Какво промени Райна в себе си, лъжа ли са клюките за скандали с Андреа, преживява ли още Коцето и с кой танцьор ходи сега?

Победителката от VIP Dance ще изпее заедно с група „ТЕ” най-новото си парче – „Пълна промяна”. На двамата шоумени ще гостува и Деян Донков, актьорът, номиниран за „Аскеер” 2011. Деян скоро се раздели с дългогодишната си приятелка Кристина и в момента е сам, играе в много постановки, снима филми, а за него Лили Иванова каза: „Ти ли си този, който така хубаво изнасилва?”, относно сцената му с Параскева Джукелова във филма „Изпепеляване”.

На 3 май ( вторник) Иван и Андрей ще ни срещнат с Катето Евро, Антон Радичев, Живко Ботев и Генчо Генче за продължението на „Оркестър без име”, което е озаглавено „Оркестър с име”. В шоуто ще видите откъс от новия „Оркестър с име”, както и ще си припомним най-култовите реплики от „Оркестър без име”. Очаквайте и Нора от „Мюзик Айдъл 3”, която ще подгрява култовата група „Роксет” на предстоящия им концерт в София в края на май.

На 4 май ( сряда) сблъсък по актуална тема.

На 5 май ( четвъртък) в студито на Иван и Андрей ще бъде доста слънчево, въпреки че шоуто им е вечерно. Причината е, че двамата шоумени ще бъдат в нежната компания на лъчезарните синоптички на Нова ТВ – Божана Филипова и Никол Станкулова, с които ще разговарят за мъже, за времето, разбира се, и за всичко онова, което ще разберете, ако гледате „Шоуто на Иван & Андрей” от 22:00 по Нова ТВ!