Райна се увековечи като блондинка в „Каква награда“

Спокойно! Промяната се дължи на добрите перуки 🙂

Най-новият клип на Райна е към песента “Какъв подарък”, включена в традиционната компилация “Пайнер Хит Сезони – Есен 2009″. Видеото е много различно от всичко показвано досега от изпълнителката и елегантно провокира сетивата. Клипът е сниман при доста екстремни условия и кратки срокове, поради ангажиментите на Райна във VIP Dance.

Певицата отишла на снимки буквално от залата за танци заедно със своя колега от шоуто Коста, който играе мъжката роля в клипа. Изпълнителката за първи път експериментира в свой клип и се превъплъщава в доста противоположни женски образи. Райна неусетно става блондинка, после брюнетка и пак блондинка, но всички промени са постигнати с перуки.

За успокоение на многобройните почитатели на естествената хубост на певицата, тя сподели, че остава в лагера на брюнетките. По-малко от месец остава до приключването на танцувалното шоу, в което Райна искрено се надява да е сред финалистите. След това ще залегне над учебниците, за да си вземе изпитите по специалността “Психология”, която ще изучава за втора година.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Виж клипа: