Райна сваля картите в Биг Брадър

Къщата на BIG Brother All Stars 2013 се превръща в „Имението Даунтън”

Само 2 дни преди премиерата на хитовия британски сериал – на 17-ти декември от 20:00 по Нова ТВ, Съквартирантите ще трябва да се преборят за ексклузивна прожекция

В събота вечер, от 20:00 часа по Нова ТВ за първи път Съквартирантите в BIG Brother All Stars 2013 ще получат медийна новина от „външния свят”.  Те ще разберат за предстоящата премиера на най-успешната съвременна британска драма – „Имението Даунтън” на 17-и декември от 20:00 по Нова ТВ, а Big Brother ще им даде специална Мисия. Чрез нея те ще имат шанса първи да се насладят на двата премиерни епизода на рекордьора на Гинес сериал.

След един месец на изолация съквартирантите ще получат огромен макет на вестник от 30-те години на миналия век с водеща новина за потъването на Титаник. Това събитие ще постави и началото на тяхната специална мисия и ще ги преведе през основните сюжетни линии на носителя на два Златни глобуса и 9 награди ЕМИ британски сериал – „Имението Даунтън”. За да спечелят ексклузивната прожекция съквартирантите трябва да познаят загадките на Big Brother проявявайки максимална находчивост в отгатването на предложените жокери. Дали звездите на Big Brother All Stars 2013 ще се насладят първи на премиерните епизоди на „Имението Даунтън“ зрителите на Нова ТВ ще разберат от 20:00 часа в дейли епизода на предаването.

През последните дни певицата Райна се превърна в най-обсъждания съквартирант в къщата и тя окончателно ще сложи картите на масата. В навечерието преди финала Райна ще реши да застане „очи в очи” с останалите участници, за да обясни своетo отношение и позиция, които често остават неразбрани. Тя ще се сподели причините за поведението си в игрите, както и за „капризите“, които проявява в къщата и ще се опита се да намери нов път към съквартирантите. Дали в откровения разговор Райна ще се сближи отново с останалите звезди или противоречията ще се окажат непреодолими? Какви са отношенията между останалите финалисти малко преди големия финал в понеделник – 16-ти декември, зрителите ще видят от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: