Раздават билети за концерта на Bon Jovi в София

Диамантени билети и още много изненади от Z-Rock за истинските фенове на Bon Jovi

Сподели своята история с Bon Jovi  и гледай концерта на живо в непосредствена близост до бандата!

Чуйте ексклузивното интервю на Джон Бон Джоуви за Z-Rock и вижте специалния му видео поздрав към всички слушатели на рок радиото на България!

Слушатели на Z-Rock ще изживеят разтърсващи емоции на грандиозния концерт на рок иконите Bon Jovi в България с билети за диамантения кръг на сцената.

Bon Jovi ще екзалтират хиляди фенове със своя знаменит рок стил, за шестима слушатели на

Z-Rock обаче преживяването ще бъде наистина паметно – те ще гледат взривяващия концерт в диамантения кръг на сцената, в непосредствена близост до бандата.

За да имат шанс да станат част от диамантения кръг на събитието и да спечелят билет още преди официалния старт на продажбите, слушателите трябва да споделят своята история, свързана с Bon Jovi, на официалната фен страница на Z-Rock във facebook. На живо в ефира ще прозвучават живи включвания на слушатели, които ще споделят емоциите си, свързани с  Bon Jovi.

В понеделник, 5 ноември, точно в 17:30 часа, на живо в ефира на Z-Rock, жребий измежду най-добрите истории в играта ще определи големите победители, които ще грабнат диамантените билети от рок радиото на България.

В ексклузивно интервю на Елена Розберг с Джон Бон Джоуви, той сподели, че българската публика ще стане свидетел на грандиозно тричасово шоу. Втората част на разговора с рок идола ще прозвучи в ефира на Z-Rock на 1 ноември, а на 2 ноември слушателите ще могат да чуят отново и двете части на интервюто.

Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни, рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други, както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата.

В специално видео Джон Бон Джоуви отправи поздрав към слушателите на Z-Rock:

 
По темата: