Разкриха „Къртицата“ Кирил, Любо прибира 138 бона! /видео/

Актьорът Кирил Ефремов е участникът в първия български сезон на „Къртицата“, получил главната роля при влизането си в риалити шоуто на TV7. Той не само оцеля до финала, но се нареди сред тримата участници, преминали успешно последните изпитания във формата, продължил три месеца.

Освен него до тази заключителна фаза достигнаха Любомир Жечев и Марина Певтичева, като до последния момент (01:00 ч. след полунощ) не бе ясно кой от двамата ще бъде провъзгласен за победител в шоуто и ще получи цялата сума, събрана от Групата – близо 138 000 лв.

Дали Кирил Ефремов ще получи тази, събрана в неговата сметка от всички провалени изпитания в хода на шоуто, зависеше от вота на зрителите. За целта трябваше по-малко от 50% от гласувалите да са разконспирирали двойната му игра.

След разкриването на самоличността на Къртицата обаче се оказа, че 60% от зрителите са гласували за Ефремов и сумата от 112 000 лв. ще отиде при един от тях. Кой ще е той ще стане ясно на 19 юни.

Първият от шестимата финалисти, за когото играта приключи преди последната и особено тежка мисия, бе Божидар Искренов–Гибона. Футболната легенда не успя да пребори конкуренцията в първия елиминационен тест за вечерта, спечелен с най-много верни отговори от Марина, както стана ясно впоследствие.

Същият неуспех застигна Деян Неделчев-Икебаната, който даде верен брой верни отговори в теста с Тодор Бакалов, но бе по-бавен с 15 секунди от него. Така победителят в „Златният Орфей“ също се лиши от възможността да впрегне цялата си смелост и физически сили в изпитанието „Битката на стихиите“.

Пред голямото изпитание да скочат от 60 метра и после да плуват в басейн, докато ги обстрелват с водни струи, се изправиха четворката Кирил Ефремов, Марина, Любо и Тодор. Кирил се справи бързо с въздушния скок, макар да има силна фобия, а после премина и басейна, вмествайки се във времето. Така се опита да опровергае твърденията, че е Къртицата. Височината обаче уплаши Марина и тя се отказа, точно когато й откриха очите и тя видя къде я е издигнал кранът. Тодор и Любо се справиха бързо и със скока, и с водата.

Въпреки че си спечели уважението на почти всички коментатори на събитията в студиото в Нови Хан с представянето си в последната мисия в „Къртицата“, Тодор се провали в последния елиминационен тест и отпадна от битката за наградата в последния възможен момент.

Той даде най-малко верни отговори (5), а водещият Иван Христов уточни, че сред останалите участници в теста няма такива, дали еднакъв брой верни отговори.

Любо се оказа любимец на публиката заради силата в мисиите, характера и желанието да спечели.

“Много силно вярвах, че ще спечеля още преди да се явя на кастинг. Имам идеи и познавам достатъчно хора, за да реализирам няколко проекта, от които и други хора да спечелят”, каза Любо при получаването на чека (Любо е на снимката горе).

Кирил Ефремов е много добър актьор. Той е изключително добър и честен човек. На него му беше изключително трудно. За нас беше чест, че тъкмо той беше Къртицата, коментираха от предаването за ролята да бъдеш „къртица“.

„Дано парите да отидат при човек, който наистина има нужда от тях. Не съм разочарован, че ме разкриха“, каза Кирил Ефремов.

Оказа се, че седем от жокерите в шоуто са водили към Киро. Любо и певицата Рут Колева са разкрили правилно четири от тях.

Финалът на най-мащабното шоу в България бе отпразнуван с пищна заря.

КОЙ Е ЛЮБОМИР ЖЕЧЕВ?

Любомир е на 25 години. Завършил е журналистика в СУ, издавал е списание, работил е в няколко телевизии. Развива собствен бизнес. Определя себе си като наблюдателен, умен и досаден, комуникативен и безпардонен. Обича да говори, така преодолява напрежението. Иронизира всичко. Нещата, които биха подобрили живота му са: пари, книги и нашествие от извънземни. Не се страхува от нищо.

РЕЙТИНГ ЗА ТВ7, ВЪПРЕКИ ВИКОВЕТЕ „БАРЕКОВ, К*РВО“ НА ПЛОЩАДА!

КЪРТИЦАТА нанесе последен съкрушителен удар на конкурентите си в телевизионния ефир, като стана най-гледаното предаване в понеделник вечер, изпреварвайки програмите на bTV, NOVA и БНТ, хвалят се от продуцентския екип. Средно 25% от активната аудитория (TG All 18-49) са проследили грандиозния няколкочасов финал на най-мащабното риалити, правено в България. Пикът на живото предаване от Базата на КЪРТИЦАТА закова пред екрана близо половин милион души от цялата телевизионна публика (TG All 4+). И по време на зрелищния спектакъл за финала на КЪРТИЦАТА, TV7 не спря да информира зрителите за случващото се в страната и пряко от протестите в София на всеки 20 минути с кратка емисия новини. За трите месеца на излъчване на КЪРТИЦАТА пазарният дял на TV7 в праймтайма се е увеличил със 78% (TG All 18-49). Най-голям зрителски интерес със среден пазарен дял 12% (TG All 18-49) традиционно привлякоха живите предавания във вторник и четвъртък, когато публика и Заселници определяха своите заподозрени. Цитирани са пийпълметрични данни на GARB.

Гледай видео запис от предаването онлайнтук или тук

По инфо на Avtora.com, агенция Дартс нюз и Blife

 
По темата: , ,