Различен 100 Кила във Freestyle II – видео премиера и реакции!

Гледай 100 Kila – Freestyle II онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VKFvCU_VmS8

100 Кила пусна новото си видео Freestyle II. Песента, която изненадва с откровено различното си звучене, е продуцирана от Jay Cee Beatz, а автор на текста е самият 100 Кила. За режисурата на клипа пък се е погрижил Bashmotion, разкрива Music Space TV.

Звученето е различно, такива са и оценките в интернет. В YouTube 100 Кила получи нетипичните 442 харесвания срещу 109 нехаресвания към 29 август 2013 г. Това прави цели 20% фенове, отдръпнали се от своя идол!

Най-харесваният коментар пък е следният: „Явореееее , яворее … хората ти се кефят на дрезгавия глас ,а не на недоизкусурената ти аутотунната версия …. Изложи се тоя път ! Не предавай феновете, защото именно заради нас те има !“.

„аутотунната версия“ – това означава, че в хита е използвана компютърна обработка с цел стабилизиране на гласа.

Топ коментарът във VBOX7 не е по-различен: „Около 20 ефекта в гласа , браво Кила леко по -леко почваш да приличаш на Криско. Добре дошъл в *ПОП МУЗИКАТА*“.

Следващият по популярност коментар в YouTube гласи: „Слабо парче, няма и помен от hitmaker-a на миналото лято.“.

Какво се промени оттогава?

Основно – зрителите и феновете успяха да опознаят истинската същност на 100 Кила. Той се включи в „Къртицата“ и риалитито по ТВ7 не успя да скрие негативни черти от характера му. Уви, 100 Кила не бе запомнен като лошо момче в шоуто, а по-скоро като своенравен, невъзпитан и незачитащ отборната игра.

Тексът на „Фрийстайл 2“ също не се приема еднозначно. Най-запомнящата се реплика очевидно е „Искам да я бия, докато я е*а“, от коsто по-агресивните сред интернет потребителите изпадат в екстаз.

 
По темата: