„Различни хора, различни сватби – Америка“ и още премиери от TLC

Премиери по TLC през юли 2014 –

ДА НАПУСНЕШ ОБЩНОСТТА НА АМИШИТЕ: ЗАВРЪЩАНЕ / ПРЕМИЕРА

Героите от хитовата поредица „Да напуснеш общността на амишите“ се завръщат в TLC през това лято в новата поредица „Да напуснеш общността на амишите: Завръщане“. След като прекарват известно време в Сарасота, Ейб, Ребека, Кейт, Сабрина и Джеремая се връщат в Пенсилвания. Ребека и Ейб имат бебе, а Кейт решава да се премести в Ню Йорк, за да гради кариера като модел. „Да напуснеш общността на амишите: Завръщане“ разкрива успехите и несгодите на героите, които се опитват да постигнат баланс между своите амиш и английски ценности. Как ли ще се справят с новия си живот?

От Понеделник (14 Юли), 21:00 ч.

РАЗЛИЧНИ ХОРА, РАЗЛИЧНИ СВАТБИ – АМЕРИКА / ПРЕМИЕРА

В третия сезон ще видим най-големите, дръзки и невероятни ромски общности в Америка и ще посетим много сватби, привличащи внимание със своя блясък и кич. Ще отидем в Алабама и Тенеси, за да се срещнем с двама тийнейджъри, които се борят за любовта си напук на дългогодишната семейна вражда. Сестрите от Кентъки – 21-годишната Кайла и 20-годишната Кендис планират събитието на века. Двете сестри и най-добри приятелки искат да се омъжат на двойна сватбена церемония. А 34-годишният ирландски ром Ал Бърк от Охайо е пътен работник, но иска да напусне работата си, за да стане първият ромски рапър в Америка. Местна радиостанция чува уникалните песни на Ал и му прави невероятно предложение. Известната ромска дизайнерка Сондра Чели ще помогне на нашите ромски булки да отидат до олтара, облечени с най-пищните, ярки и фрапантни рокли, които Америка някога е виждала.

От Вторник (29 Юли), 21:00 ч.

ЛЮБОВТА НЕ ВИРЕЕ В АЛЯСКА / ПРЕМИЕРА

В тази поредица от шест епизода шест жени от Аляска решават да избягат от местните мъже и да заминат за слънчевия, напълно различен в културно отношение Маями Бийч, където се надяват да открият истинската любов. Дамите се заемат много сериозно със задачата си – намират си работа, кръстосват плажовете и рискуват всичко, за да се впишат в средата и да си намерят ухажори. Скоро обаче започват да се чувстват като риба на сухо. Момичетата се запознават с много различни мъже – пожарникари, футболисти, лични треньори и полицаи, но дали ще успеят да открият мъжа на мечтите си? Може би Маями Бийч ще се окаже прекалено голяма лъжица за тяхната уста? А ако открият любовта, дали избраниците им ще са готови да понесат всички трудности и несгоди, които животът в Аляска предлага, или мечтата за „прекрасния принц“ ще се окаже само красива приказка?

От Петък (11 Юли), 21:00 ч.

ВСЯКА МИНУТА СЕ РАЖДА НОВ ЖИВОТ: КАКВО СЕ СЛУЧИ СЛЕД ТОВА? / ПРЕМИЕРА

Вижте новите епизоди от тази невероятна емоционална поредица. В няколко специални епизода от „Всяка минута се ражда нов живот“ ще посетим отново няколко двойки, за да видим как се справят с трудните родителски задължения. Ще се срещнем с Дона и Уейн, които след продължително и тежко раждане имат щастието да прегърнат дъщеричката си Емилия. Сега двамата трябва да се справят с предизвикателствата, свързани с отглеждането и възпитанието на двете им малки дъщерички и Дона решава да поеме ръководството в своите ръце. А спомняте ли си невероятните фенове на модата Хедър и Даниел? След раждането на дъщеря им Ейвиса бизнесът им се развива главоломно, но двамата мечтаят за още едно дете. Дали положителната им нагласа и кураж ще им помогнат да се сдобият с второ дете, за което толкова копнеят?

От Четвъртък (24 Юли), 21:00 ч.

 
По темата: