Размазващи диджеи и уникална енергийна напитка – ЧНГ в Escape!

Нова енергийна напитка ще осигури новогодишното настроение в клуб Ескейп

Ако още се чудиш къде да посрещнеш новогодишната нощ, ако ти е писнало от недовършени организации с приятели, вече имаш истинската алтернатива – ела и прекарай една незабравима нощ само в култувия клуб Ескейп.

На 31 декемви от 22 часа стартира партито по случай настъпването на новата 2010 година. За доброто настроение ще се погрижат диджей STEPHANE K от САЩ и диджеите от Адулттемпо GIORGIO B и PETE THOMPSON.

Всеки посетител на Клуб Ескейп в новогодишната нощ ще получи своята енергийна доза качествен вкус от дебюта на българския пазар на американската легенда – WHO’S YOUR DADDY.

Енергийната напитка WHO’S YOUR DADDY отдавна е доказано име сред потребителите по света, а от 2010 година ще стане достояние и на българските фенове.

WHO’S YOUR DADDY е различна от останалите енергийни напитки, защото залага на уникални вкусове. Ако ви е писнало от почти еднаквия вкус на всички енергийни напитки, сега вече имате шанс, докато трупате енергия да се наслаждавате на вкуса, запазена WHO’S YOUR DADDY марка – зелен чай или червена боровинка и ананас. Разбира се, всеки кен WHO’S YOUR DADDY си има и своята лека и диетична версия.

Така за теб има осигурено всичко, което да ти помогне да „избухнеш” в новогодишната нощ – качествени напитки и уникален саунд от Ню Йорк, благодарение на диджей STEPHANE K.

Много може да се поспори, кой е по-добрата половинка от познатия у нас музикален проект –John Creamer & Stephane K, но едно е сигурно – който и от двамата да поставиш на пулта, забавлението е 100% гарантирано.

STEPHANE K е роден в Париж, израснал в Токио и утвърдил се в Ню Йорк. Стилът му е отражение на живота – звукът му е космополитен и обхваща множество различни течения в съвременната хаус музика. STEPHANE K е запазената марка на настроението. Днес той събира хиляди фенове в цял свят – САЩ, Канада, Япония, Русия, Великобритания, Китай, Румъния, България, Франция, Германия… Свирил е редом с John Digweed, Danny Howells, Danny Tenaglia и Pete Tong, които непрекъснато използват оригиналната продукция на STEPHANE K във своите радио предавания или сетове на живо.

На 31 декември посрещни идващата 2010 година с STEPHANE K и енергийните крале WHO’S YOUR DADDY само в КЛУБ ЕСКЕЙП!