„Размяна на съпруги“ 3 търси мераклии: всеки взима по 4000 лева!

Започва кастингът за третия сезон на „Размяна на съпруги”

144 000 лева ще отидат при участниците в риалитито

PRO.BG стартира кастинга за новия сезон на „Размяна на съпруги”. Всяка двойка, одобрена да участва, ще получи 4 000 лева.

Новият сезон на предаването ще е по-дълъг, в него ще участват 36 семейства, като екипът е подготвил и някои изненади, които за момента се пазят в тайна.

Всички, които искат да грабнат 4 000 лв. и да станат част от третия сезон на „Размяна на съпруги” могат да се обадят на тел: 02 9 657 722 или да пишат на адрес: София 1407, бул. „Черни връх” 47, бизнес център „Витоша”, или на мейл: razmiana@probg.bg.

***

Какво представлява предаването:

За една седмица две съпруги от различни семейства разменят своите домове, своите съпрузи, деца и начин на живот. През първите дни, новата съпруга спазва абсолютно стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да се извършват. През последните дни, „новите” съпруги могат да наложат свои собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.