Разобличаване – сезон 5 и Монк – сезон 5 от Fox Crime

Акценти от програмата на Fox Crime през септември 2013 г.

Разобличаване – сезон 5
от 19 септември, всеки четвъртък от 21:45 часа
премиера за канала

Гледай видео анонс онлайн

Телевизионният топ детектив отново се заема със случаите си – носителката на „Еми” ® и „Златен глобус” Кира Седжуик се завръща като женствената, но силна, нестандартна и несломима, обучена в ЦРУ заместник-началничка Бренда Лий Джонсън. Бивш детектив в Атланта, преместила се в Лос Анджелис, за да оглави специална полицейска служба, която разрешава деликатни, нашумели случаи на убийства, Бренда е първокласен следовател. Но въпреки че е брилянтна в разпитите и измъква признания дори от хората, възможно най-оплетени в лъжи, тя е разочарована от политиката на лосанджелиската полиция. Екипът й приема нетрадиционния й стил и тя ръководи сплотен отбор, където отношенията се основават на взаимно доверие и уважение. Ала все още се сблъсква с антагонистични пречки от други отдели и външни източници, които искат да пропукат строгата й външност. Въпреки че за Бренда Лий работата е с предимство, тя и специалният агент от ФБР Фриц Хауърд (Джон Тени) в края на предишния сезон най-накрая сключиха брак и двамата очакват с нетърпение новите предизвикателства – и случаи.

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: The Closer
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Един час
АУДИТОРИЯ: 18-49 Всички
ЖАНР: приключенски екшън, престъпления, драма, полицейски разследвания, романтичен, детективски
дИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Четв @ 21:45

Кира Седжуик като зам.-началник Бренда Лий Джонсън
Джей Кей Симънс като помощник началник Уил Поуп
Кори Рейнълдс като детектив сержант Дейвид Гейбриъл
Робърт Госет като началник Тейлър
Г. У. Бейли като детектив лейтенант Провенца
Тони Денисън като детектив лейтенант Анди Флин
Майкъл Пол Чан като детектив Майк Тао
Реймънд Круз като детектив Хулио Санчес
Филип Кийн като Бъз Уотсън
Джон Тени като специален агент на ФБР Фриц Хауърд

Монк – сезон 5
от 13 септември, всеки петък от 21:45 часа
премиера за канала

Ейдриън Монк е брилянтен детектив от Сан Франциско, който страда от обсесивно-компулсивно разстройство. Поради трагичното неразкрито убийство на жена си Монк е развил анормален страх от микроби, височини, тълпи и почти всичко останало, което се оказва необичайно предизвикателство в разкриването на престъпления… да не говорим за ежедневното съществуване.

В хода на пети сезон Монк е ослепен, след като става свидетел на убийство в пожарната, но осъзнава, че все още може да решава случаи; в Сан Франциско се разразява стачка на работниците от чистотата и единственият начин да се сложи край е да се разкрие убийството на профсъюзния шеф (гост звезди са Чи Макбрайд и Алис Купър); убит е баскетболният треньор на Джули и Монк трябва да го замести, докато се опитва да разреши случая; едно студио дава зелена светлина за филм по един от случаите на Монк и неотлъчно с него тръгва актьор, който му се пречка, докато Монк се опитва да разреши един случай (гост звезди Стенли Тучи, Питър Уелър и Грег Грюнберг); Натали решава, че е време Монк да отвори своя собствена детективска агенция (гост звезди Шарън Лоурънс и Фред Уелър); д-р Крьогер решава да се пенсионира, след като чистачката му е убита, а Монк, който не може да се справи с който и да е заместващ психиатър, тръгва да търси кой е убил жената (гост звезди Гордън Клап и Тим Багли); Монк е убеден, че един радиоводещ (гост звезда Стивън Уебър) в убил жена си, но диджеят е бил в ефир по времето на смъртта и иска да говори с Монк само по радиото; и Монк отива на срещата за 25-годишнината от завършването на колежа.

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Monk
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Един час
АУДИТОРИЯ: 18-49 Всички
ЖАНР: детективски, комедия, драма
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Пет @ 21:45

Тони Шалхоуб като Ейдриън Монк
Трейлър Хауърд като Натали Тийгър
Тед Левин като капитан Лиланд Стотълмайер
Джейсън Грей-Станфорд като лейтенант Рандъл Дишър

Четири жени и едно погребение – сезон 4
от 7 септември, всяка събота от 18:55 часа
премиера за канала

Юли, Мария, Сабине и Хенриете – четири забележителни жени, които споделят изключително минало, се обединяват, за да внесат малко разнообразие в скучния селски живот, като разкриват убийства в случаи, които наглед са безобидни. Те никога не пропускат селско погребение и разследват всяка смърт при съмнителни обстоятелства по много нетрадиционен начин. Във втория сезон на сериала Хенриете помага на Юли с приятелски жест, който е неоценим за живота на Юли, и в резултат на това трябва да влезе в затвора за дълго време. Мона – млад общински лекар с дарба в разследванията и медицински познания, се присъединява към екипа. Когато тя заминава да работи в чужбина, сестра й Лола заема нейното място в сезон 3 и не след дълго поредното разследване ги праща по следите на престъпник.

Заглавие: Four Women and a Funeral/Четири жени и едно погребение
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Драма, криминален, детективски, комедия
График на излъчване: в събота от 19:50 ч.

Адел Нойхаузер
Габи Дом
Бригите Крен
Стефани Яп
Мартина Поел
Юлия Стинсхоф