„Редки коли в опасни страни“ и още премиери от Discovery Channel

Премиери по Discovery Channel през юли –

Войни за морски охлюви / Премиера

В Южния океан, край Южна Австралия има повече акули на квадратен километър откъдето и да е другаде по света. Рискът от смърт при нападение на акула е напълно реален и много гмуркачи са познали болката от загубата на близък човек. Ловците на морски охлюви се изправят пред смъртта при всяко гмуркане, но това не спира тези безстрашни мъже и жени да се потапят в дълбините и да претърсват океана за морския деликатес.

От Понеделник (14 Юли) в 20:00 ч.

Да изкопаеш съкровище / Премиера

Новата поредица „Да изкопаеш съкровище“ проследява ежедневието на бившия професионален борец Рик Савидж, който заедно с екипа си обикаля Америка в търсене на скрити съкровища в задните дворове на хората. Рик трябва да убеди собствениците да му позволят да използва детектори за метал и да копае в земите им. Намереното се продава, а печалбата се разделя. Какво ли ще изкопае Рик?

От Вторник (1 Юли) в 22:00 ч.

Изгубено и продадено / Премиера

„Изгубено и продадено“ е поредица за търсенето на изгубени и непотърсени предмети. Следваме група проницателни и комбинативни търговци, които посещават търгове за загубени предмети. Джейми и Джен организират 403 Аукцион – свят, където рядко стъпват аутсайдери. Там срещаме нашите дилъри Лу, Джон, Роби и Катлийн, които се борят за най-добрата сделка. Всяка седмица те се надяват, че ще намерят съкровището, което ще финансира следващата им ваканция или ще плати за образованието на децата им. От ежедневното до необичайното – ако нещо е изгубено, то може да бъде намерено на търг при Джейми и Джен.

От Четвъртък (3 Юли) в 20:00 ч.

Редки коли в опасни страни / Премиера

Юсуф и Антонио са професионални „ловци“ на автомобили с една съществена разлика – те рискуват живота си в името на работата си. Двамата обикалят далечни страни, където цари беззаконие и никой не се осмелява да стъпи, в търсене на автомобили „нешлифовани диаманти“, които да продадат на печалба. Юсуф и Антонио отиват в Мексико, Колумбия и Венецуела в търсене на класически коли и дори танкове. Те са готови да направят сделка за всичко, което би им донесло печалба.

От Събота (19 Юли) в 18:00 ч.

 
По темата: