„Реджеп Иведик“ – турският Бай Ганьо в хитов филм по ТВ7

TV7 излъчва култовата поредица „Реджеп Иведик“

Най-смешният балканец след Бай Ганьо оживява в ефира от 4 януари, всяка събота, 20:30 ч.

На 4 януари (събота) TV7 стартира излъчването на култовата трилогия „Реджеп Иведик“. Приключенията на най-смешния човек на Балканите от Бай Ганьо насам, зрителите на TV7 ще проследят в праймтайма на телевизията в три поредни съботи (4, 11 и 18 януари) от 20:30 ч.

В първа част на поредицата, която ще се излъчи през първата събота от новата година, Реджеп намира портфейл на улицата, който принадлежи на милионер. Така абсурдният герой започва своето пътуване, по време на което среща много пречки, застава в епицентъра на множество забавни случки и нищо не може да го отклони от мисията му да върне портфейла. А в хотела на милионера среща и детската си любов, която ще се опита да си върне.

Във втора част на поредицата (11 януари, събота, 20:30), Реджеп ще се опита да намери работа и съпруга, които да отговарят на вкуса и изискванията на достолепната му баба. И докато на професионалния фронт всичко изглежда обещаващо, в личен план Реджеп ще прибегне до услугите на младия Али, за да заблуди баба си, че е намерил достойната невеста.

В трета част (18 януари, събота, 20:30) Реджеп изпада в тежка депресия след смъртта на баба си, която не успява да пребори. Междувременно далечната и много красива роднина Зейнеп пристига в Истанбул, за да следва в университета.

„Реджеп Иведик“ е най-касовият турски филм за 2008 г., „Реджеп Иведик 2“ – за 2009 г. „Реджеп Иведик 3“ оглавява боксофиса в Турция за 2010 г., като същевременно се излъчва в кината в Германия и Австрия.

Гледай филма онлайн тук – https://www.youtube.com/user/recepivedikfilmleri

 
По темата: ,