Реформата във футбола продължава по RING.BG – нови теми и гости

Наско Сираков, Валентин Михов, Красин Кръстев, Сефтон Пери,  Сър Дейвид Ричардс и Емануел Де Медейрос са гостите в таз седмичната „Реформа в българския футбол”

И тази седмица, всички зрители, които се вълнуват от футболния свят в България ще могат да гледат три поредни предавания от националната дискусия, организирана от RING.BG – „Реформа в Българския футбол”.

В петък (26 февруари) от 19:00 часа специален гост ще бъде Сефтон Пери, който е от отдела за анализи и проучвания на УЕФА. Той ще изкаже своето мнение и препоръки по темата „Лицензи и финансова дисциплина на клубовете”. Гости на водещия Петър Мисов ще са и Наско Сираков и Красин Кръстев.

В съботното предаване (27 февруари) от 11:00 часа ще участват президентът на Професионалната футболна лига у нас Валентин Михов, сър Дейвид Ричардс, който е президент на Европейската професионална футболна лига (ЕПФЛ) и Английската Висша Лига, както и Емануел де Медейрос, секретар на ЕПФЛ. Темата, по която гостите ще дебатират е  „Координацията – диалог между институциите”.

От 11:00 часа в неделя (28 февруари) е седмичният анализ на темите от изминалата седмица. Заедно с Алекси Сокачев, в студиото на RING.BG отново ще влязат журналистите Томислав Русев, Владимир Памуков и Едуард Папазян.