Рекордьорите Крум и Симона завършиха достойно VIP dance


Крум и Симона завършиха трети, но статистиката сочи – отличниците са те!

Крум и Симона достигнаха до финала във VIP Dance и заеха почетната трета позиция в крайното класиране.

Първият танц, който отборът представи беше контемпорари. Крум, Симона, Ани и Алфредо за пореден път показаха своята прецизна техника и артистичност.

Подкрепа за отбора даде Миро, който излезе на сцената с четворката. „Убиваме с любов“ беше песента, която поп звездата подари на публиката и отбора, а заедно с него хитът пяха и малките таланти от Бон-Бон.и Симона бяха също не по-малко колоритни и любими на България – Тити Папазов и Мария Петрова. Крум доведе и най-близкия си човек в залата – своята баба.
Крум, Ани Дончева и Алфредо Торес стартираха в предаването като отбор заедно и с Елица Тодорова. В този състав те получиха първата максимална оценка във VIP Dance. Поради контузия обаче Елица напусна и нейното място зае световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева.

Всекидневни тренировки и изключителната хармония и приятелство в отбора доведе до отлични резултати на дансинга. Четворката е рекордьор по брой получени максимални оценки – пет пъти журито ги е оценявало с 30 точки. Те са и първите, които се класираха за финал.
„Радвам се, че имах възможност да бъда част от нещо толкова грандиозно и красиво. Тук създадох много приятелства, научих се да танцувам, а публиката ни даде неповторими емоции“, сподели Крум преди края на шоуто.

 
По темата: