Рене Ранев и Ники Манолов харесват Вики от „Мастило“ – снимки

Ники Манолов с непозната, Рене Ранев с Албена от SUGAMAMMA – но и двамата с Вики от „Мастило”!

Десетки почитатели на група „Мастило” куфяха на техните най-големи хитове в Sofia Live Club в петък вечер. Фронт-дамата Виктория Терзийска демонстрира завидни певчески възможности и добро настроение, но и перфектен външен вид и секси стайлинг. С нея на сцената свириха китаристът и композитор на бандата Десислав Данчев, както и Георги Марков-младши на барабаните и Емил Михайлов на баса.

Сред присъстващите на партито бе забелязан айдълът и победител от българската „Нова вълна 2010” Ники Манолов, който се радваше на приятната компания на непозната дама, макар умишлено да прикриваше какви точно са отношенията помежду им.

С женско внимание бе обграден и друг млад талант Рене Ранев. Изпълнителят, който само преди броени дни се класира успешно за полуфинала на българската Евровизия 2012, бе уловен в дружески разговори с Албена от хитовата група SUGA’ MAMMA, участник в първия X FACTOR за България. Оказа се, че двамата се познават отдавна и даже имат записани две дуетни парчета. Дали двамата са обсъждали представянето на Рене на полуфинала на българската Евровизия 2012 през идния януари, или има нещо повече, те не пожелаха да споделят.

Ники Манолов, Вики и Десо от Мастило, Рене Ранев:

Все пак и Ники Манолов и Рене Ранев оставиха за миг своите дами, за да поздравят звездата на вечерта – Вики от „Мастило”.