Renesanz и H.M.S.U. – шеметна Нова година в Парти център 4 КМ!

Renesanz и H.M.S.U. с новогодишно парти в София!

Двете най-успешни български ъндърграунд организации – Renesanz и H.M.S.U. – за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане на новогодишната вечер.

Специалното клубно събитие с начален час 22:00 ще се проведе на 31 декември в столичния парти център „4 КМ“, който за целта ще бъде преобразен с уникална визия и първокласна музикална селекция.

Посетителите на култовото софийско заведение ще могат да избират измежду 3 отделни зали и 3 стила по всяко време – минимал, техно и дръм енд бейс.

За минимал залата е поканен Koen Groeneveld (Холандия), който наскоро издаде няколко топ хита за Toolroom – лейбъла на Mark Knight – и оглави с тях класацията на водещия сайт за дигитално разпространение на музика – Beatport.

В дръм енд бейс залата лайнъпа ще е не по-малко силен. Там ще свирят Silent Witness (Англия) от лейбъла на Goldie – Metalheadz – и Donny (Англия).

Гост в техно залата пък ще бъде немският диджей/продуцент Bazz Dee, станал любимец на българската аудитория от предишното си гостуване в България.

Заедно с четиримата гости в трите зали за повдигане градуса на настроението ще се грижат и 18 български диджеи, сред които DeepJak, Gabriel, Birben, Darktechnik, Metalix, Headbanger, Konspirator, Mocks, EХo и др.

Входът за новогодишното парти ще е едва 20 лева преди полунощ и 30 лева след това. Своеобразен подарък от организаторите за предстоящата 2010.