Renesanz разбиват последната техно вечер на Spirit of Burgas


Renesanz захранват с техно звук фестивала Spirit Of Burgas

След редица успешни мероприятия през първата половина на годината, най-голямата българска техно организация Renesanz ще се погрижи за програмата на основната денс сцена на закриващия трети ден в тазгодишното издание на фестивала Spirit Of Burgas.

Хедлайнер през нощта на 16.08.2009 г. ще бъде легендарният холандски техно продуцент Speedy J (на снимката), записвал и издавал за култови лейбъли като Warp, NovaMute и Plus 8, и който ще представи ексклузивно лайв шоу.

Втори в лайнъпа ще е немският виртуоз Alexander Kowalski, популярен със своето интелигентно и в същото време енергично звучене.

Последният от гостите – топ-експортът на Австрия Mario Ranieri – е представител на тежката техно артилерия и един от вечните фаворити на българската публика.

Зад пулта също така ще застанат домакините от Renesanz – Balthazar и JackRock, както и Stephan Panev с откриващ сет. „Поласкани сме от поканата да сме част от второто издание на Spirit Of Burgas. Очаквайте на 16 август една динамична и запомняща се Renesanz нощ под звездите“, коментират Balthazar и JackRock.

Билетите за фестивала се продават от 18 май в мрежата на Евентим
Промоционални цени от 35 лв за еднодневен билет – до 10 юни
От 10 юни билетите ще струват 40 лв.
На входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв

Тридневните билети са:
Промоционални от 90 лв. – до 10 юни
От 10 юни билетите ще струват 100 лв.
На входа на фестивала билетите ще струват – 120 лв.
www.spiritofburgas.com