Рени на тримесечно турне в САЩ и Канада – градове и дати

Рени заминава на турне в Америка 

В началото на месец май Рени заминава на турне в САЩ. Това е третата поредна изява на звездата на Diapason Records отвъд Океана.

Певицата признава, че отдавна имала покани за гостуване там, но отлагала пътуването. „Дълго време отказвах гостуването, както заради това да обърна по-голямо внимание на децата си, така и за да подготвя песните за новия си албум, който предстои да издам съвсем скоро.“, сподели чаровната изпълнителка.

Рени е подготвила специална програма за задокеанските си изяви, която е с продължителност близо 2 часа. Тя е категорична, че ще пее изцяло на живо. Тъй като на концертите й се очаква да се появят не само българи, но и представители на сръбската общност, сред които също е много популярна, е решила да представи разнообразен репертоар. „Предвидила съм да изпълня мои авторски поп-фолк песни, както някои от най-големите си сръбски хитове. Освен това съм включила златни български поп парчета, а също така и македонски фолклор.„, каза звездата на Diapason Records.

Концертите й в САЩ стартират на 4, 5, 11 и 12 май в Чикаго, а на 18 и19 май тя ще зарадва почитателите си в Лос Анжелис. След това на 25 и 26 май ще пее в Лас Вегас. В първите дни на юни – 1, 2 и 3 юни отново ще бъде заедно с феновете си в Чикаго. На 9 юни ще изнесе концерт в Сиатъл, а на 15 и 16 юни – в Сан Франциско. Най-големите общности от българи в Чикаго ще могат да посетят концертите й също така и на 29 и 30 юни Финалът на турнето ще бъде на 6 и 7 юли  в Торонто, Канада.

Броени дни преди заминаването си Рени засне и видео към най-новата си песен „До зори”, която ще бъде включена в предстоящия й 13-и албум. Съвсем скоро зрителите на Фен ТВ ще могат да видят премиерата на клипа.

 
По темата: ,