Рейчъл Стар (Till There Was You) празнува Св. Валентин в Chervilo!

И още: вълнуваща игра на целувки

Най-доброто парти в града, подгряващо романтичната атмосфера на празника на Свети Валентин този февруари е в клуб Chervilo! Уникална игра с целувки ще се разиграва там в нощта на 12 февруари по време на партито Maксимум Bacardi Kiss.

В духа на съвременните нрави, на дамите ще бъде предоставена възможността да поканят своите любими господа на вечеря по случай Деня на влюбените.

Три ще са щастливките, участвали в играта на целувки, които ще имат шанса да заведат кавалерите си на изискана вечеря на свещи в шикозния ресторант Gloria Mar в центъра на София.

Официалните покани за Свети Валентин ще се озоват в ръцете на онези три момичета, които първо – се появят в клуб Chervilo в нощта на 12 февруари, второ – запечатат устните си в целувка върху специален талон, който ще участва в томбола за определяне на трите печеливши, и трето-  се окажат наистина победителки в тази вълнуваща игра.

Магьосницата, която ще бръкне в стъкленицата с нацелуваните талончета  и ще определи кои три дами ще отведат своите господа на романтична вечеря, е звездата от Ориндж Каунти, Калифорния – Rachael Starr (Рейчъл Стар). Тя ще е специален гост на партито Максимум Bacardi Kiss. Чаровната брюнетка ще прелети разстоянието от Западния бряг на САЩ до София не само, за да изтегли имената на победителките в забавната игра на целувки в Chervilo, а и за да направи едно страхотно шоу.

Рейчъл е певица със завладяващ глас, но в същото време е и диджей. Още по-интересното е, че тя съчетава умението си да миксира музика с това да пее и прави двете неща едновременно. Рейчъл има и свои авторски тракове, атрактивна е визуално, и всичко това взето заедно превръща партитата с нейно участие в събития, които не бива да бъдат пропускани.

Посочихме две напълно основателни причини, с които доказваме, че партито Максимум Bacardi Kiss ще е най-доброто в София около празника на Свети Валентин. Първата е – играта на целувки, втората – атрактивната певица и диджей от Калифорния Рейчъл Стар. Има и трета причина, и тя е, че партито ще бъде посетено със сигурност от звездите на България. Ако искате и вие да се почувствате като звезда, при това особено специална, не пропускайте най-доброто парти в София. То e на 12 февруари в клуб Chervilo!