Рейтингът в развод с БНТ и Нова, вдига кралска сватба по Би Ти Ви

Зрителите избраха да гледат сватбата на Меган и Хари по bTV, твърдят от медията:

Специалното студио с водещи Деси и Сашо привлече близо два пъти повече зрители от другите национални телевизии

Меган Маркъл и принц Хари си казаха „Да!“ тази събота, приковавайки над два милиарда души пред телевизорите и онлайн в цял свят. Българските зрители избраха bTV, за да се насладят на живо и отблизо на най-вълнуващите моменти от кралската сватбена церемония.

Близо половин милион души прекараха съботния следобед в компанията на Деси и Сашо, специалния пратеник на bTV в Лондон Петя Дикова и коментаторите в студиото. За да посрещне високите очаквания на зрителите, bTV продуцира високотехнологичен телевизионен продукт, който беше оценен от 32% от всички пред екрана.

Освен огромната видеостена и четири супермодерни HD камери, bTV предложи на зрителите и онлайн потребителите си и най-съвременните технологии в телевизията. Репортерът Александра Кръстева разказа подробности за семействата на младоженците в компанията на техните виртуални двойници, които „оживяха“ в специалното студио на bTV благодарение на технология за добавена реалност, която зрителите могат да видят само в съдържанието на bTV.

Модерното студио бе допълнено от високия професионализъм на Деси Стоянова и Сашо Кадиев от „Преди обед“, които вече 6 години се радват на нарастващ рейтинг и доверие от зрителите. На живо от Лондон Петя Дикова срещна зрителите с коментатори като автора на най-скандалната биография на Даяна Джон Конуей, виртуозната българска пианистка – двойничка на лейди Ди Веселина Чакърова, британския експерт по езика на тялото Трейси Браун и други.

Целият запис на предаването може да бъде гледан тук (MP4 файл).