Резил с Райна в Биг Брадър – иска пари, за да говори /видео/

Петима номинирани в Къщата на Биг Брадър

Русата Златка бясна на Киро и Денди

Петима бяха номинирани в Биг Брадър Ол Старс в четвъртък. Това са Маги, Денди, Кирил, Златка Райкова и Златка Димитрова.

Черната мъжемелачка бе добавена към списъка от Ели, която мотивира избора си с невъзможността за общуване с плеймейтката. Тя непрекъснато си мени настроенията, ту плаче, ту се смее, с нея е невъзможно да се говори, поясни съквартирантката. Ели призна, че колкото пъти е опитвала да поговори със Златка, тя я подминавала с каменна физиономия и дори не й отвръщала.

Прочувствена тирада преди окончателните номинации дръпна Русата Златка, която изля цялото си недоволство от Киро Скалата и Денди. Според нея двамата я смятат за празноглава кукла и никога не са й казали дори едно „Благодаря“, когато опитвали от нейните ястия. Мускулестият съквартирант пък постоянно я упрeквал, че се излежава. Киро ми каза, че спя, а аз ставам в 8 часа, похвали се Златка Райкова. Тя върна топката на Киро, като го обвини, че самият той лежи до 2 следобед.

Денди пък иронично правеше забележки на Златка, докато тя споделяше мнението си пред съквартирантите.

Фолк певицата Райна също номинира Киро с мотивите, че е арогантен, не зачита чуждо мнение и компенсира „някои други свои липси“ с постоянно говорене и представяне на знания.

Не стана ясно какви липси визира чалга дивата, дали дори не клони към „размери и теглилки“, но не на „горната“ глава? Самият Киро се пошегува, като показа миниатюрен размер с двете си ръце. Наложи се Биг Брадър да предложи допълнителен хонорар на певицата, който тя сама си изпроси, за да се уточни. „Ще трябва да си платите за това“, каза под мустак чалгарката. Но дори след като Големия брат склони да даде пари, Райна не пожела да разкрие какви „липси“ съзира у Киро Скалата. Той „има комплекси в нещо“… „Не мога да говоря за такива неща тук“.

Вторият посочен бе Денди, когото Райна определи за най-големия дразнител в Къщата заради ужасното му хъркане.

Певицата си спести обаче да каже, че знае как Денди многократно я е наричал „селянка“, а Биг Брадър припомни този факт на всеослушание. Тогава Райна най-демонстративно се изрепчи – „Още с влизането бях подготвена, че ще бъда атакувана, защото съм по-известна от останалите. Българската народопсихология е такава!“. Сред съквартирантите се чу смях, а Скалата каза – „Глупости…“.

„Плюс това смятам, че голямата част от хората тук виждат конкуренция в мене, защото си мислят, че като съм поп-фолк изпълнителка всички ще пускат есемеси за мен“ – откровена докрай беше Райна.

Кристина Патрашкова коментира, че това е бил най-лошият момент на Райна в шоуто, който срива шансовете й за победа.

С протяжни слова, Киро номинира Златка Райкова и Златка Димитрова, защото най-много страдали за храна и материални неща.

Представящият се за интелектуалец Любомир Милчев-Денди унизи жестоко двете Златки – Райкова и Димитрова.

С присъщия си цветист език той обясни, че възнамерява да ги посочи за изгонване, защото те се държат като „неодушевени предмети“.

Определи ги като „парцали“ и като ненужни вещи. Писателят изтъкна, че Златките имали някаква дълбока връзка с Изповедалнята в Къщата, откъдето непрекъснато мъкнели снимки на любимите си, за да изнасят интимния си живот на показ.

Реакцията на двете момичета беше различна. Русата Златка се кискаше през цялото време. Докато Черната Златка изслуша номинацията с ледена физиономия.

Биг Брадър запита Денди дали се е почувствал добре, след като е унизил публично две дами.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на VsekiDen.com и агенция ПИК