Риалити дарява безплатно гориво и… рисунки на майор Костов!

Най-толерантният шофьор – намерен!

Победителят във втория радио риалити сезон „Обади се, като стигнеш!” е професионален шофьор на 34 години

Вторият радио риалити сезон „Обади се, като стигнеш!” на бензиностанции ЕКО обяви за Най-толерантен шофьор 34-годишния Симеон Йорданов от София. Победителят в състезанието работи като професионален шофьор и има 17-годишен опит зад волана. Изпълнителният директор на ЕКО България г-н Йоанис Поликандриотис му връчи лично чек за гориво на стойност 500 лева. Той подари карти за гориво и на останалите четирима участници в надпреварата по толерантно шофиране.

„За втора поредна година организираме радио риалити „Обади се, като стигнеш!” и с радост мога да споделя, че посланиците на толерантното и разумно шофиране стават все повече. Вярвам, че с тази инициатива сме полезни не само на петимата участници, но и на всички, които проследиха надпреварата”, каза г-н Йоанис Поликандриотис.

Заедно с наградите от ЕКО, участниците получиха и авторски рисунки с пътни ситуации и лични посвещения от главен инспектор Красимир Костов от КАТ – Пътна полиция, който бе в журито.

Петимата толерантни шофьори – Валентина, Маринела, Владислав, Николай и Симеон, бяха избрани сред 180 желаещи да се включат в надпреварата. Първата им мисия беше с акцент върху практическото толерантно шофиране в напрегнат градски трафик, под зоркия поглед на главен инспектор Красимир Костов. Във втората седмица психоложката Анна-Мария Пеева посвети участниците в изкуството да овладяват емоцията зад волана чрез релаксиращи техники.

Ретроспекция на втория радио риалити сезон „Обади се, като стигнеш!” можете да намерите на www.obadise.zar.bg.

 
По темата: