Richie Hawtin хареса България, а ние – него! (ВИДЕО от Cacao Beach)

Близо 5000 души танцуваха до сутринта с Richie Hawtin на откриването на  SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010

С 4-часов сет техно величието Richie Hawtin откри тазгодишното издание на SOLAR SUMMER FESTIVAL. Близо 5000 фена на електронната музика изпълниха Cacao Beach и посрещнаха изгрева с неспирни танци.

Като истински Мегатрон (сещате се за филма „Трансформърс”), прецизен до съвършенство, Richie Hawtin нямаше грешен тон, да не говорим за парче в селекцията за сета си. Така основателят на един от най-добрите лейбъли за електронна музика – Minus, оправда на 110 % очакванията на многобройните си фенове.

Супер доволен от организаторите на фестивала и впечатлен от българска кухня и родната публика, Richie Hawtin обеща да се завърне скоро в България. Въпреки претрупания си график, голямата звезда прояви интерес към клубния живот в столицата и специално към Ялта клуб.

След грандиозното начало с Richie Hawtin, на 6 август българската публика ще посрещне легендата Fatboy Slim, който пристига специално за J&B Summer Party. Артистът, който покори всички световни класации с хитовете си “The Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You” е желан хедлайнер на всички фестивали, а първото му гостуване у нас ще е именно на SOLAR SUMMER FESTIVAL.

На следващият ден маратонът ще продължи в Bedroom Beach с любимеца на българската публика – Sandy Rivera. Всеки присъствал на негово парти добре знае, че раздаването е взаимно с горещи танци от страна на публиката и винаги разбиваща селекция от страна на Sandy. А поредното му гостуване у нас е заредено и с допълнителна емоция. Причината е новият албум на Sandy Rivera The Blackwiz Farm, който излезе в края на април тази година. Едва ли има нужда да споменем, че това e поредното изтънчено и майсторски завършено попадение на краля на мелодичния хаус..

RICHIE HAWTIN, Cacao Beach, Sunny Beach, BULGARIA – 31.07.2010

RICHIE HAWTIN at Cacao Beach, Sunny Beach, Bulgaria – 31.07.2010