Ride на Алек Сандър – MP3 текст видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pSGnAYjMRKY

Гледай видеоклипа онлайн

Потърси MP3

„RIDE“ е името на новия сингъл на Алек Сандър, който може да слушате в големите музикални платформи. /Избери да слушаш оттук https://lnk.to/RIDEALEKSANDAR/ Екипът работил над песента са: музика Алек Сандър, текст Greg Scalera, aранжимент: Алек Сандър и Ник Томс.

„Работата по песента започнах след финала на „ВИП Брадър“. Много българи ме обикнаха след този формат и усетих, че това ще бъде първата песен в която ще включа и български текст, като основата на песента е на английски език. Обсъдих идеята с новия ми американски продуцент и решихме, че това ще предизвика интерес в слушателите от страните в Европа, САЩ и Канада, където планираме разпространението на сингъла да чуят няколко изречения и на родния ми език.

Пуснах песента на Kat Deluna и тя каза че българското в песента й звучи много секси. Особено на латино говорящите в САЩ, песента много им харесва“, споделя Алек Сандър и допълва, че от БГ изпълнителите, които са чули песента досега Сантра /която участва и във видеото/ и Гери-Никол са го поздравили.

„През този период работих и върху няколко други мои солови песни, както и направих песни за български изпълнители, сред които дуета на Галин и Емануела.

Смятам, че лятото е най-подходящият сезон за „RIDE“, защото песента носи много свежо и лятно настроение и ме представя като темперамент и позитивно отношение.

Благодаря на всички, които не пропуснаха да ме поздравят за моя 30-ти рожден ден, както от България, така и от САЩ и приятелите ми от Германия, където живеят моите родители. Мотивацията ми за създаването на нови песни и проекти идват отвсякъде. Ню Йорк е град пълен с интерсни хора, феноменални места и силна енергия. Всяко едно място, където отивам може да ме зареди с идеи за песни, клипове, концерти, или други арт проекти.

Поп артистът и изпълнител Алек Сандър пусна новото си видео „RIDE“ и вече е в България за неговото представяне. Мащабната продукция е снимана изцяло в София, видеото е изключително модерно с младежка визия, носи много лятно настроение и позитивен заряд за зрителите.

Във видеото ще видите как Алек Сандър се возя на всякакви превозни средства, събрани от цял свят: колела, мотори, коли, сегуей, скейтборд, самолет, че дори и комбайн. Това е изцяло продукция направена в България, гордее се изпълнителя и споделя, че режисьор е Bashmotion.

„Реших да снимам изцяло с български екип, всички танцьори в клипа са българи, декорите също са направени в страната ни. Всичко е „Made In Bulgaria”. Бях много скептичен в началото, защото като цяло клиповете които се правят тук – няма значение дали са поп фолк или поп – са доста сходни. Снимат се по един и същи начин, снимат едни и същи лица, прекалява се с корекциите. Исках да направя нещо, което да изглежда добре на световна сцена и мисля, че успяхме“, споделя Алек Сандър.

В „RIDE“ ще видите специалното участие на певицата Сантра, на приятелката и участничка от последния сезон на ВИП Брадър – очарователната Глория, както и топ модела Сара Сергей. Хореографията във видеото е дело на екзотични танцьори от “Masters of Disasters“, а уникално превъплащение прави и танцьорката Стефани Обадиару. За визията на изпълнителя се погрижи Гроздан Михайлов.

Текст:

So if he was the one to reject you
and if he was the one to neglect you
Maybe I can make you see
That you’re better off with me

And if I am the one,
Come ride, ride, ride, ride, ride
if I am the one, just ride, ride, ride, ride, ride

Could you come over to my place
In the dress with the blue and the black lace
Cuz all I wanna do
Is spend the night with you

And if I am the one
come over, come over, come over
Tи ела насам
Come ride, ride, ride, ride, ride

Verse 1:
I’ll take your tears away
Дай да се повозим в моята кола
I’ll take your pain away
Kараме по пътя на любовта

Baby Girl, you’re perfect to me
So Why don’t you get close to me?
And instead of texting me
Get next to me, get next to me

If he was the one to reject you
and if he was the one to neglect you
Maybe we are meant to be
Just come and rock with me

And if I am the one
come over, come over, come over
Ти ела насам,
Come ride, ride, ride, ride, ride

Verse 2:
Baby girl, don’t you play with me
Cuz I don’t wanna play with you
I just wanna fly with you, ride with you, fly with you

Давай, харесваш ми, продължи,
Из целия град, come ride with me
Maybe we are meant to be,
Искам те за себе си

And if I am the one,
come ride, ride, ride, ride, ride
Ти ела насам,
О да, да, да, да, да

And if I am the one,
come over, come over, come over
If I am the one,
come ride, ride, ride, ride, ride

You’re my baby girl
Ride around the world Come ride, come ride,
You’re my baby girl

 
По темата: ,