RING.BG търси женски прелести – в една далеч не спортна инициатива!


Турнирът на RING.BG стартира от днес

На turnir.ring.bg е мястото, където може да станете известни

RING.BG стартира конкурс за най-красиви „нападателки” и „защитнички”. Най-пищните части от тялото ще донесат на дамите много овации и парична награда. Всяка жена, която е със страхотно дупе или прекрасен бюст, но никога не ги  е показвала или пък е останала недооценена, вече ще може да изживее своя звезден миг.

Това, което трябва да направи е да изпрати снимка на своите прелести, разбира се по бански. Хубавият бюст е гаранция за попадане в отбора на „нападателките”, а хубавото дупе – в този на „защитничките”.

Всяка дама трябва да прецени сама дали е по-добра в нападение или защита, а може би е еднакво добра и в двете. За да разбере кои нейни прелести се оценяват най-високо от мъжката половина, кандидатката за слава  може да качи снимките си на специалния сайт turnir.ring.bg.

Ето и условията на играта:

Първи кръг завършва на 19 февруари 2010г. В този кръг може да се пращат само снимки, но гласуването е забранено.

Втори кръг. От 19 февруари 2010г. до 29 април 2010г. посетителите в сайта ще могат да гласуват за предпочетена от тях снимка във всяка от двете категории. В този период също ще бъдат приемани нови снимки на участнички.

Победителката с най-много гласове във всяка категория ще бъде обявена на сайта на 30 април 2010г. „Титлата” във всяка една от категориите носи на своята собственичка сумата от 500 лева. Ако победителката в двете категории е една и съща, то тя получава общата награда от двете категории в размер на 1000 лв.

Красавицата, чиито прелести бъдат оценени най-високо, освен парична награда и нашите почитания, ще участва в предаването „СПЕЦИАЛНО”, излъчвано по телевизия RING.BG.

 
По темата: