RING.BG завърши новото си модерно студио


RING.BG С НОВО И МОДЕРНО СТУДИО

Промените в спортната телевизия на България продължават. Освен новото име и визия, вече е готово и новото модерно студио, от което ще се представят спортните събития, които медията ще излъчва.

От началото на тази седмица започнаха промените в RING.BG. Първата стъпка беше в промяната на името и логото, а от 19 юни ще бъде подменена и цялостната визия на канала. Преди това обаче е готово новото студио на спортната телевизия на България, от което ще се предават „Шампионска лига”, „Лига Европа”, „А” Професионална Футболна Група и всички останали продукции на медията.

Всички спортно информационни предавания, ток шоута и футболни предавания ще се излъчват от модерното студио, което е съобразено с всички световни телевизионни тенденции в момента.

„Нашата телевизия е предпочитаната спортна медиа за зрителите. Това беше и една от причините да направим тази важна стъпка и да осигурим възможно най-модерното студио, както за гостите, така и за зрителите ни. „Домът на спорта в България” ще е RING.BG”, споделя Ивайло Гюров, изпълнителен директор на телевизията.

Зрителите ще могат да видят новото студио, както и новата визия на RING.BG от 19 юни