Ритъмът на мечтите еп. 843, 844, 845, 846, 847 онлайн и по Диема фемили – 03, 04, 07, 08, 09.05.2018

В Ритъмът на мечтите Куши, Пари и Ума започват да кроят планове срещу Рошни, за да я злепоставят. За целта те съсипват ястията на Анания, а обвиняват Рошни за целта.

Настроена срещу етърва си, Анания се заклева да отмъсти на Рошни, че я е злепоставяла. След което става инцидент в къщата и заради Рошни в имението се промъква крадец. Мъжът заплашва живота на Анания, а Матаджи нарежда на Рошни да поиска прошка от снаха си.

Санджана вижда, че Куши разговаря с крадеца и я заснема. След което показва видеото на семейството и оневинява Рошни. Въпреки това Анания вече е настроена от семейството си срещу съпругата на Пиюш и прави всичко, за да я злепостави.

Танви подлага Анджали на шокова терапия, но Викрам нарежда това да спре. Междувременно тя научава, че Анджали в действителност не е болна, а само се преструва, за да си върне съпруга. Тя заснема разговора им, но бившата жена на Викрам успява да го изтрие.

Рошни се опитва да смели ръчно брашно за близкия храм, в който семейството ще се моли, което дразни Анания. Тя подменя диска с бизнес презентацията на Пиюш и така го излага пред новите му партньори. Симар успява да обърне нещата в тяхна полза, което още повече ядосва Анания, Куши и Пари.

Те отново злепоставят Рошни, като оставят в стаята й, статия от вестник, в която се твърди, че служителки на организация за защита на жените, са измамнички. Рошни се излага, като ги обижда, а при опит да докаже невинността си, авторът на статията я набеждава като интригантка, когато го води в дома си, за да разкрие истината.

Викрам научава за измамите на Анджали и я връща на майка й, като се отказва от нея. Пиюш и Рошнисе скарват с Куши и напускат дома, отивайки в дома на приятел. Той обаче упоява Пиюш и се опитва да се възползва от Рошни.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net