Ритъмът на мечтите еп. 863, 864, 865, 866, 867 по Диема фемили и онлайн – 31.05., 01, 04, 05, 06.06.2018

Самир твърдо се противи на опитите на Анджали да продаде имението в Ритъмът на мечтите. Той дори успява да изобличи Пиюш като купувач и не успява да осуети сделката. Сърдитата дъщеря на Симар обаче се зарича по никакъв начин да не позволи на близките си да си върнат имението.

Междувременно Ааарав и Санджана са нападнати край склада, където се опитват да намерят тайнствения събеседник на Самир. Двамата обаче успяват да избягат, а междувременно тържеството в семейното имение започва. Пред гостите Анджали унижава семейството си, Рошни я порицава. Тя нарежда на един от слугите да сложи в питието й опият, за да я изложи, но Анания също отпива от него и в момент на афект и двете удрят Анджали.

Момичето продава имението, въпреки че Самир се досеща за плана и се опитва да я спре. Той разкрива, че Пиюш е купил къщата с измама и го изобличава пред гостите. В състояние на афект сестра му взима пистолет, който насочва към Симар. Майка й се опитва да я спре, но без резултат. Чува се изстрел, при който Анджали е ранена. Тя е отведена веднага в болница, а Самир подава обвинение срещу тъщата си.

Операцията на Анджали е успешна, но животът й продължава да е в опасност. Симар се предава доброволно в полицията, а Самир обявява пред фамилията, че отново е собственик на семейното имение. Докато чисти къщата Рошни открива гилза от патрон в една от стените и осъзнава, че не Симар е стреляла по Анджали. Тя разкрива информацията пред останалите и те виждат на записите истината. Пиюш отива до полицията с доказателствата за невинността на Симар, но по пътя е нападнат от хората на Самир.

Междувременно Анджали излиза от комата и започва да се подобрява. Съпругът й обаче е твърдо решен да не позволи на жена си да оживее до сутринта. Довереникът на Самир се промъква в стаята на Анджали и сипва в поддържащата й система отрова. Рошни го хваща в стаята, но той успява да избяга. Лекарят съобщава на семейството, че момичето е в будна кома.

Симар е свободна да се прибере у дома, но Самир още не е готов да отстъпи. Дори заплашва, че това е последната нощ, която ще прекара в дома си. Семейството го завързва и упоява, а Симар настоява да им прехвърли документите за имението. Самир отказва да го направи. В същия момент се появяват четирима мъже, които насочват оръжия срещу семейството. Появява се и майката на Самир — Бхаирави, която изгаря документите за собственост на имението и обявява, че то остава собственост на Самир.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net