Ритъмът на мечтите по Диема фемили и онлайн – еп. 853, 854, 855, 856 857 от 17, 18, 21, 22, 23.05.2018

Самир се оказва принуден от обстоятелствата да се ожени за Анджали, но в същото време извършва брачен ритуал и със Санджана. Рошни дочува намеренията на двамата негодници да измамят семейството, но не успява да ги предупреди навреме. Когато отива в дома на Барадвадж, за да покаже сватбеното видео от венчавката на Анджали и Самир, той вече е женен за Санджана. Освен това е сложил ръка и върху имението на семейството — неговата истинска цел.

Анджали признава, че е използвала Самир и е откраднала имението, за да отмъсти на близките си за своето отношение. Рошни и Анания се прегръщат и си прощават обидите, за неудоволствие на Ума, Куши и Пари. На другия ден всички трябва да напуснат имението, но Пиюш успява да ги спаси в последния момент. Той се появява с документи от съда, според които семейството може да остане в дома си един месец.

Матаджи удря плесница на Самир, но това не помага на никого. Анджали се държи неуважително и принуждава близките си да работят като прислужници, за да останат в дома си. Най-жестоко тя се отнася със Симар, която обаче с достойнство понася ударите. И я предупреждава, че си остава нейна майка въпреки отношенията им една към друга.

Анджали забранява да се извършват ритуали в имението без нейно съгласие, затова семейството измисля друг план. Санджана е наскърбена от грубото отношение на Самир, който я удря жестоко по време на скандал между двамата. Тя признава на майка си, че е влюбена в него, а Симар се заема да промени чувствата му към дъщеря си.

Семейството сее раздор между Самир и Анджали, като Санджана прогонва сестра си от брачната им стая. Тя убеждава Самир да сложи синдур на челото й и му признава, че го обича.

На другата сутрин Анджали е бясна, че сестра й я е победила в собствената й игра. Отмъщава обаче на Симар, принуждавайки я да изгори ценни семейни спомени.

Аарав забелязва, че Самир се измъква тайно от имението и го проследява. Самир казва на непозната личност, че се е оженил за Анджали, само за да унищожи семейството и скоро ще я отстрани от пътя си. Подробностите остават неясни, като загадката тепърва ще бъде разгадана.

Самир и Анджали напускат имението за кратко, а Симар се вмъква в стаята им, с надеждата да открие документите за прехвърляне на собствеността. Договорът обаче го няма, затова тя измисля нов план. Санджана отново настоява да нощува в стаята на Самир като негова съпруга и гони Анджали. През нощта, докато се преструва, че спи, тя го подслушва как говори с непознат човек по телефона.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net