Ритъмът на мечтите по Диема фемили и онлайн – еп. 858, 859, 860, 861, 862 от 24, 25, 28, 29, 30.05.2018

Опитите на Анджали да си отмъсти на семейството се увенчават с провал. Но тя губи нещо повече в Ритъмът на мечтите — своята майка.

Самир използва и двете сестри, за да нарани Симар, като в същото време не пропуска да унижи момичетата. Той манипулира Санджана и Анджали, като ги убеждава да му се подчиняват като истински съпруги. Всяка от двете бива убедена, че така ще навреди на другата. В същото време Санджана претърпява опит за отравяне, Анджали е принудена да търпи унижения от семейството и сестра си, а накрая решава да отмъсти на всички.

Самир организира парти в дома си, на което кани свои приятели. Те се опитват да напият Анджали и Санджана, но се появява Пиюш и ги прогонва от дома си. Пиюш иска да изгони и Самир, но Санджана го спира и признава чувствата си към съпруга си. През нощта Рошни открива чужда връхна дреха в двора и я показва на Пиюш. Съмненията на двамата ги отвеждат към Анания, но се оказва, че не тя, а Самир се среща тайно с непознат мъж, пред който се заканва да отмъсти на Симар.

Матаджи иска прошка от Анджали за всички прегрешения и я моли да остане в стаята по време на семейно тържество. Тя обаче отказва да я послуша и се представя като втора съпруга на Самир.

Той отново я унижава, приканвайки Санджана да нападне сестра си. Пиюш ги разделя, но по-късно е принуден да освободи Анджали от ареста, след като пак по нареждане на Самир, сестра й подава обвинение срещу нея в полицията.

Предложението на Ума, Пари и Куши да се съюзят със Самир бива отхвърлено. Той е твърдо решен сам да отмъсти на Симар чрез дъщерите й. След поредния скандал той казва на Санджана, че няма да й прехвърли имението. Пиюш и Аарав настояват да разкрие истинските си намерения, но той отхвърля желанието им. В същото време манипулира Анджали да удари майка си. Симар подготвя ритуал, с който да се отрече от дъщеря си, а примера й е последван и от останалите.

Рошни и Санджана проследяват Самир, който бяга извън града, но не откриват човека, с който е отишъл да се срещне там, а само непознат скитник.

Аарав се опитва да успокои семейството с обещанието, че ще започне нова работа, за да им осигури подходящ дом. Симар забранява на Анджали да я нарича „майко“. Пиюш се предрешава като агент по имотите и предлага крупна сума пари, за да откупи имението. Самир обаче отказва да го продаде.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net