Ритъмът на мечтите от Диема фемили и онлайн – еп. 733, 734, 735, 736, 737 от 30.11., 01, 04, 05, 06.12.2017

Пиюш отказва да се примири с клеймото, което го белязва като прелъстител в Ритъмът на мечтите. Твърдо решен да разбере какво се е случило, той намира келнера, който му е сервирал предната вечер. От него научава, че Рита е наредила да му сипят приспивателно в питието, за да го дискредитира пред Капур. След като истината излиза наяве, бащата на Рошни строго осъжда жена си. Рошни също е възмутена от поведението на майка си и я упреква за стореното от нея. В крайна сметка Капур се извинява на Пиюш и драмата приключва до там.

Друга драма обаче се разиграва в семейството на Викрам. Саджев е уплашен от признанията на Викрам, че е отмъстил на Вайдехи. Куши пък ревнува, че Анджали ще се омъжи със сватбената рокля на Симар и я залива с питие, повреждайки я непоправимо.

Семейството на Викрам пристига в дома на Барадвадж, за ритуал с куркума. Вайхеди разпознава похитителя си, но не може да каже истината. Викрам отново я отвлича и я заплашва, че ще нарани Анджали, ако й разкрие нещо. Уплашена за живота на момичето, Вайхеди се зарича да мълчи.

Симар и Прем се отдават на спомени за своята сватба, а Викрам се промъква през нощта в имението, с намерението отново да сплаши Вайхеди. Там обаче попада на Анджали, която се измъква навън, за да прекара нощта с него. На сутринта Симар вижда, че лицето на Анджали е синьо, но дъщеря й се оправдава, че сама се е наранила. Малко по-късно Викрам си признава пред Прем, че той е причината момичето да пострада – предната вечер са бягали от крадци и така Анджали се е наранила.

Пиюш моли Вайхеди да се присъедини към него в танците. Симар вижда, че двамата се сближават, но радостта й няма да трае дълго.

Викрам и Вайхеди се правят на непознати пред Пиюш и Анджали, но момичето въпреки това се съмнява в него. Викрам се оправдава за напиването на Анджали пред семейството си, като след това те приемат с лека ръка извиненията на Прем и Симар.

Вайхеди дочува разговор, в който Симар гласува пълно доверие на Викрам и разбира, че не може да остане повече в дома на Баравадж. Тя оставя в чантата на Симар писмо, в което я предупреждава за Викрам, преди да избяга от имението. Тази, която намира писмото обаче е Куши. Тя го унищожава, твърдо решена, нищо да не попречи на сватбата на Анджали.

Симар подарява брачна огърлица на момичето, но Куши отново ревнува. Тя го открадва от Анждали и го подхвърля на Вайхеди. Когато момичето го намира, набеждава приятелката си, че е крадла. Прем я осъжда и прогонва от къщата.

По пътя Вайхеди си спомня, че навремето баща й Саксена е осъдил Саджев и отива сама в дома на семейство Агарвал. Тя разкрива пред фамилията, че Викрам е съсипал живота й и си тръгва.

Решен да бъде честен до край, Саджев решава да отиде при сватовете си и да им разкаже за провинението на Викрам. От отговорите им обаче разбира, че те не биха простили подобно провинение на зет си. И замълчава.

В имението обаче се разиграва и друга драма – кой да съпроводи Анджали по време на ритуала в дома на Викрам. Симар държи тя да го направи, Куши също иска да изпрати момичето. В крайна сметка Прем определя Куши да извърши ритуала. Симар е засегната, още повече, че Анджали също избира Куши за церемонията и съпровождането до дома на младоженеца.

Пиюш се опитва да се събере с Анджали, но сестра му отказва да го допусне до себе си. Тя го вини, че Симар я е изоставила навремето и за другите проблеми в живота си. Пиюш съжалява за случилото се, но тя отказва да го разбере. Междувременно гостите за сватбата пристигат, а Вайхеди не се вижда никъде.

Когато младежът се свързва с нея, научава, че я няма и е заминала за Лакнау. Той и Рошни се втурват след нея, надявайки се, че ще успеят да я върнат навреме, за да разобличи похитителя си. Викрам обаче решава да се подсигури. И прави всичко, за да съсипе плановете на Пиюш и Рошни.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net