Ритъмът на мечтите от Диема фемили и онлайн – еп. 783, 784, 785, 786, 787 от 08, 09, 12, 13, 14.02.2018

Невероятна изненада очаква зрителите на Ритъмът на мечтите. Двете жени в живота на Пиюш се изправят една срещу друга и стигат до опасни крайности.

Пиюш и Вайхеди започват да се срещат тайно, Рошни се опитва да спаси брака си, а в центъра на всичко е Куши, която продължава да плете интрига след интрига.

Симар защитава Рошни от нападките на Пиюш, но не успява да убеди сина си, че жена му е достойна негова съпруга. Той й нарежда да се изнесе от стаята му и отказва да живее с нея.

В същото време Анджали не иска да спазва правилата за съпруга в новия си дом. Сародж обаче с хитрост успява да я накара да пости, заради което двете влизат в нова схватка.

Анджали отказва да спазва пост заради мъжа си и отива на парти при приятелки. Викрам вижда това и много се разочарова. Все пак двамата се помиряват, а покаялата се съпруга прави опити да се покаже в нова светлина.

Междувременно Пиюш настанява Вайхеди в къща, която е купил специално за нея. Симар се опитва да го разубеди, но той я заплашва, че е готов дори да заживее с момичето, опозорявайки семейството си. Симар му удря плесница, а след нея и Прем. Драмата е на път да стигне кулминацията си, когато получават обаждане за проблеми във Фабриката. Прем тръгва веднага, поверявайки бизнеса на сина си в града, а Симар дава ключовете от къщата на Рошни. Куши е доволна, че в семейството й се всява нов раздор. И щастливо танцува, че е успяла да нарани близките си.

Матаджи посещава Вайхеди в къщата и я моли да остави Пиюш и да напусне дома,който той е наел. Момичето обаче отказва. След нея идва и Куши, която е доволна, че съюзничката й изпълнява плана им. И замисля още по-опасно дело.

Вайхеди получава важна задача от Куши – да отстрани Рошни от къщата. Тя обаче не се задоволява само с изгонването й. Настоява пред Пиюш, ако наистина я обича да убие съпругата си. Въпреки че в първия момент той се стряска от желанието на любимата си, накрая се кълне, че ще изпълни всяка нейна молба. За да й докаже любовта си, младежът замисля убийството на съпругата си. Той сипва отрова в чашата й с вода и й предлага да я изпие.

Междувременно Анджали застава на страната на Рошни и се чуди как да й помогне, за да се сдобри със съпруга си. Преди обаче да предприеме каквито и да е постъпки за сдобряването на двамата, се оказва въвлечена в друга история. Сародж вижда, че търсят млади момичета в конкурс за красота. Със съгласието на Викрам предлага на Анджали да се състезава.

И тъй като конкурсът е за неомъжени момичета, семейството решава да представи младото момиче като тяхна дъщеря, а не снаха. Как ще приключи драмата, предстои да видим…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net