Ритъмът на мечтите от Диема фемили и онлайн – еп. 798, 799, 800, 801, 802 от 01, 02, 05, 06, 07.03.2018

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите Пиюш и Рошни се развеждат, а Анджали получава наследството на Агарвал. Куши и Вайхеди са разобличени и арестувани, след като се опитват да убият Рошни. Полицията задържа и двете, но след намесата на Пиюш, те са освободени.>

В същото време полицията информира Симар, че Прем е жив. Тя и синът й веднага се отправят към Лакнау, където да го спасят. Узнавайки, че Прем се намира в града, заедно с полицаите, те претърсват последното жилище, в което е бил забелязан. Но не го намират и там.

Междувременно Сародж погажда всевъзможни номера на Анджали, само и само да си върне домът обратно.

Симар открива прощално писмо от Прем, което прочита пред близките си. В него той твърди, че има връзка с жена на име Пуджа и че Радха е негова дъщеря. Вбесената Матаджи изгаря дрехите му и заявява на Симар, че тя винаги ще остане нейна снаха. В същото време не иска и да чуе името на сина си. Младата съпруга на Прем обаче не вярва, че писмото е истинско.

Междувременно Анджали и Викрам продължават да имат проблеми заради Сародж. Младата съпруга негодува срещу лелята на мъжа си и настоява, че тя иска да съсипе брака им. И дори го принуждава сам да открие истината.

Сародж инсценира пожар в имението и изгаряния от него. Тя е заведена в болница, докато Анджали не открива, че леля й я мами и всъщност нарочно е опожарила имението на Агарвал. Момичето обаче я изобличава пред близките и пред цялото си семейство.

Рошни разкрива на Симар, че Куши и Вайхеди заговорничат срещу нея и са се опитали да я убият. Опитите й да запише разговорите им се провалят. Пиюш не вярва на жена си и напуска дома си заедно с Вайхеди. На другия ден й изпраща документи за развод.

Симар обаче не вярва, че Пиюш наистина иска да изостави жена си и й обещава, че ще разкрие цялата истина. Тя успява да убеди сина си да отидат заедно с Рошни в местен храм, където Вайхеди и Куши имат срещи. Тримата се скриват и чуват разговора между двете, на който те обсъждат убийството на Рошни. Пиюш излиза и напада Вайхеди. Той я укорява, че е искала да го съсипе. Тя се опитва да го убие, но Рошни се изправя на пътя й и е ранена смъртоносно. Полицаите арестуват Куши и Вайхеди, а Рошни е отведена в болницата.

Междувременно Матаджи отказва да приеме Радха в дома си. Въпреки това Симар я убеждава да промени отношението си, убедена, че момичето няма вина за случилото се със семейството й.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net