Родителите на Богомил от X Factor – как се възпитава перфектна звезда?

На пазара е новият брой на списание „Eva”, което разказва как се отглежда звезда според родителите на най-младия участник в „Х Factor” – Богомил Бонев от Горна Оряховица, и защо Александра Апостолова, другата финалистка от шоуто, смята, че е време да бъде най-после и малко щастлива.

Димитър Ковачев-Фънки дава едно забавно и откровено интервю за началото на най-големия музикален промоутър в България, за претенциите на звезди като Шаде и Елтън Джон,  и как музиката, която слушал като малък обърквала плетките на любимата му баба.

Ще научим и коя е непознатата красавица между Калин Врачански и Симеон Лютаков в новия български игрален филм „Още нещо за любовта“? Тя е лекарка, родена в Пловдив в семейство на ирански студенти. Казва се Сепиде, което в превод означава зора. И докато прави специализация по дерматология в Александровска болница, вече се снима във втори български игрален филм.

И още: Как списание „Eva” срещна на романтична вечеря на свещи футболиста от „Левски“ Антонио Калво и фенката на клуба Евдокия Христова.

Защо една изповед на Гала пред списание стана повод за психоложката Станислава Чуринскиене Винчуне да направи профил на крадците на любов? Кои са френските места в София и къде пие кафето си семейството на френския посланик у нас Филип Отие?

 
По темата: ,