Родни звезди отпрашват за Правец на изискан танцов бал

Илиана Раева, „Данс Академи” и Наско Сираков посрещат паркетни лъвове

Вече е ясна датата на най-голямото танцово събитие на 2010! На 23 април  2010, точно   в  19.30ч  Балната зала на „Правец ризорт  голф&спа” ще отвори врати за  гостите на Приказния танцов бал, организиран от „Данс Академи”, Илиана Раева и Наско Сираков.

Семейство Паси, семейство Златеви, фамилиите Бобокови и Диневи, семейство Софиянски, Петко Димитров и Ели Гигова, г-жа Петя Славова, г-жа Ивана Скендерова и още много представители на БГ елита вече получиха поканите си. Техните имена бяха посочени от 20 български медии, към които организаторите се обърнаха с молба да изберат най-достойните представители на родния хай-лайф!

Подготовката за събитието вече тече. Организаторите обещават страхотно шоу и наистина уникален пролетен бал, подчинен на магията на танца. Гостите няма да са просто зрители,  а ще имат възможността да се изявят и чрез специално подготвен за случая танц.

Част от  събраната чрез кувертите   сума ще бъде използвана за организиране на Детски Приказен Бал за малчуганите от дом „Надежда”   в София. Те  ще получат първите си уроци по танци от талантливите преподаватели на Академията.